Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

DİKKAT DİKKAT DOLANDIRILMAYIN

ARKADAŞLAR TANIMADIGINIZ VE EMİN OLMADIGINIZ KİŞİLERİN HESABINA PARA YOLLAYIP KUŞ GELECEK DİYE BEKLEMEYİN ÇÜNKİ SİTEDE DOLANDIRICILARIN OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM ......DİKKAT DİKKAT

img

hpkerr

15 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞIM İYİ GÜZEL DİYORSUNDA SENDE DOLANDIRICI OLABILIRSIN,ÖRNEK VERDIM SİTE YETKILISI BENCE UYELERIN GERÇEK İSMİYLE KAYIDINI KABUL ETMESI LAZIM.ÇOK DEĞİŞİK NİKLİ ÜYE VAR DOLANDIRILDIĞIN ZAMAN BILE ISMIYLE BULABILIRSINIZ KİŞİYI BAŞKA SİTEDE TC KİMLİK NUMARANI YAZMADAN ÜYE OLAMIYORSUN.BURDADA ÖYLE BİR ÇALIŞMA OLSA ÇOK SAĞLIKLI OLUR.

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA ARKADAŞLAR; BU KONUYLA İLGİLİ BENDE DAHA ÖNCE YAZDIM. MUSTAFA OKUR DOSTUMA KATILIYORUM.BENİM İSMİM ,CEP TELEFONUM VE NEREDE YAŞADIĞIM HEPSİ SİTEDEKİ YAZILARIMDA VARDIR. AYRICA BEN KUŞ TA SATMIYORUM.SADECE İŞİME GELİRSE ALIRIM. BU SİTE ÇOK GÜZEL BİR SİTE...TAŞLARI DA AYIKLARSAK DAHA GÜZEL OLACAK... SELAMLAR FERUDUN BAŞ

img

ferudun

16 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

mustafa bey benim üzerime örnek vermen çok nahoş olmuş benim daha önceki rumuzum tomhanks di atmaca ilanımdan dolayı site yetkilisi siteden ikaz etmeden attı ben bu siteye üye olurken ev adresimi bile yazdım saklayacak veya gocunacagım hiç bir taraf olmaz mustafa bey üsteler bir durum alır iseniz ev adresime kadar yazarım gocunacak veya korkacak hiç bir tarafım olmaz saygılarımla

img

hpkerr

ÖZEL MESAJ

hpkerr dostum seni herkes nasıl kaliteli insan olduğunu bilir ve tanır,sayın Mustafa Okur da bu konuya değinirken sizi kastetmek istememiştir sanmıyorum sadece ifadeyi tamamlamamış diyebiliriz keşke herkes senin kadar seviyeli ve dikkatli olsa dostum

img

arthurrking

15 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mustafa beyin mukemmel bir kişilik oldugunun bende bilincindeyim ve işini mukemmel olarak yapan ender insanlardan bir tanesi ben büyüklerime asla saygısızlık yapmam mustafa beyin alındıgınıda düşünmüyorum

img

hpkerr

ÖZEL MESAJ

SİZİ ÖRNEK VERMEK İSTEMEDIM SADECE SÖZ GELİŞİ O MANAYI KULLANDIM.ALINMADIM ALINACAK BİR DURUM YOK.AMA LÜTFEN GERÇEK İSİMLERLE ÜYE OLALIM.BU ARADA SAYIN SİTE YÖNETIMINE BİR RİCADA BULUNMAK İSTIYORUM.ÜYE İSİMLERININ ALTINDA BİRDE ÜYENIN YAŞI YAZSA KİMLE MUHATTAP OLDUĞUMUZU BİLİRDİK.HPKER KARDEŞİM ADRESE GEREK YOK.BEN SADECE SİTEDE DAHA SAĞLIKLI ALIŞ VERİŞ OLUR DİYE BİLGİLERIN TAM OLMASINI İSTIYORUM.KIRDIYSAM SENI KUSURA BAKMA.HERKEZE HAYIRLI ÜRETIMLER DİLİYORUM.

img

mustafaokur5353

17 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm geçenlerde bir dolandırıcı yakalanmıştı sanırım günlerce yazı yazılmıştı sanırsam adı emre erolmuydu ne

Peki nasıl ve kimlerle dürüstçe alış veriş yapacağız..

img

inaltekin

15 yıl 5 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

emre erol benim geçenlerde yakalanmısım mı öle yazmısında acaba kimi dolandırmışım bu iddaayı ortaya atanlar şuanda kayıp elinde somut bilgi varsa koyarsın herkes ne oldugumuzu görür dolandırdığım kişi kimmiş oda burayta telefonunu ve adını yazsın hepimiz görelim artık boş işlerle uğraşmak istemiyorum kimseninde tadını kaçırmanın manası yok sakaflurya senn mehmet0625 oldugunu bilmeyen yok sende bırak bu işleri boş politikalarla uğraşma yada sen çapında eğlen satılık kuşum vardı 1 tane oda satıldı Saygılar..

img

kingmajor

15 yıl 3 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ