Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
MEVLÜT NOYAN HOCAM`A TEŞEKKÜR - 2.sayfa
merhaba arakdaşlar mevlüt hocamla yaklaşık 1 aya yakındir tanışıyoruz kendisinden kanatlı istediğimde bana gönderebileceğini ama niğdeden kahramanmaraşa otobüs olmadıgını adanaya yolu düştüğünde ordan verebileceğini söyledi bende kendisinin yolu düşeceği günü bekliyordumki güzel bir haber için beni aradı kendisinin kahramanmaraşa geleceğini bildirdi ve son olarak istediğim hayvanların teyidini aldı bu gün ikindi saatlerinde kendisinden hayvanları teslim aldım 1 çift yerli sülün (erkek 1,5 yaşuında dişi ise 1 yaşında 1 çift bobwhite bıldırcını (gelirken 1 tane yumurtlamış gelinimiz) 3 tanede sultan civcivi sağ salim teslim aldım buradan internetten alış-verişe çekinenlere bir ders olsun ben bu hayvanların parasını cuma günü çıkarmıştım hocamda yüzümü kara çıkarmadı hocama burdan teşekkür ederim ve hakkımı helal ediyorum param ananızın ak sütü gibi helal olsun saygılarımla Mehmet Akif SAÇMA bu kapakta bana hayvan satmayan yata satmıyorlar diye dalga geçenlere olsun
Sevgili kardeşim Akif teşekkürün için çok sağol.Aldığın hayvanların hayrını gör sana bol ve bereketli yumurtalar versinler. Benimde hakkım sana helal olsun. Bazı arkadaşlarımızın yazdığı uyarıların samimiyetine inanıyorum. O arkadaşlarımızda haklılar, öyle bir devirde yaşıyoruz ki neredeyse insan kendinden şüphe edecek. Kıymetli zibritçi telefonunu bekliyorum bir çift bobwhite bıldırcının ayrılmıştır.Ayrıca hayvan satışı konusunda son günlerde suistimal edilen en önemli konu Saanen (süt keçisi)satışıdır. Bu konuda da samimi insanlara yardımcı olabilirim Öğr.Gör.Mevlüt NOYAN 0.532.781 32 34
Mevlüt hocam il dışına otobusle canlı hayvan gönderebiliyormusunuz.
kardesim Hocanın yazılarından hatırlıyorum sehrine nigdeden otobüs varsa gönderebiliyordu
Kıymetli ekaradeniz Zibritçi kardeşimin de dediği gibi bulunduğunuz ilden Niğde ye otobüs varsa ya da Niğde de okuyan öğrenci kardeşimiz veya buraya yolu düşen bir tanıdığınız vasıtası ile gönderim yapabiliyoruz saygılar
Mevlüt Hocam kolay gelsin ben sivastan yazıyorum.ben sizden saanen keçisi almıştım.bi arkadasimin yerli keçileri var ve oğlak atıyorlar.deyim yerinde ise düşük yapıyorlar.ilk aldığında yonca balyası veriyordu.biz yoncayi verdirmedik ama hala keçiler oğlak atıyor sizce sebebi ve bunun çaresi nedir