Kanatlı Kümes Hayvanları
buradan internetten alış-verişe çekinenlere bir ders olsun ben bu hayvanların parasını cuma günü çıkarmıştım
AKİF SAÇMA saçmalama kardeşim İnsanları yanlış yönlendirme hem tek kartım var hem internet alış verişi yapmıyorum diyorsun hemde internet alış verişini övüyorsun burada saçmaladığın aşikar, senin alışveriş yaptığın kişi MESLEK YÜKSEK OKULU ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BİR HOCA okulun sitesinde İsmiyle yaptıklarıyla yer almış biri Burada MEVLUT Hocanın güvenilirliği tartışılmaz neden bu mesajına cevap yazma gereğini duyduğuma gelince bu siteyi takip edenler tarafından çok net anlaşılır daha iki gün önce koca koca harflerle KANATLI SEVERLER DİKKAT ! adında bir mesaj yazmamdır yukarıdaki sözüne bu yüzden cevap veriyorum burada kişi, kişiler ismi vermeyeceğim siteyi takip edenler onları tanır örnekler vereyim mi ???? verilen sözler , tutulmayan sözler ,cevap verilmeyen telefonlar kapanan telefonlar hakkında ama vermeyeceğim bu kişilerin ticaret anlayışıdır beni bağlamaz yukarıda belirtiğim mesajımdaki sözler buradan tanıdığım görüştüğüm insanların şikayetleridir Arkadaşlar yaram yok şükür henüz kazıklanmadım o yüzden bu mesajları yazıyor değilim ama bu benimde başıma gelmeyecek değil başına gelen arkadaşları biliyoruz , ürün sipariş ediyorlar bazı satıcıların nasıl mal gönderdiğini yazdım ha göndermeyenlerde var işte o zaman araki bul adamı tel kapalı msn kapalı maile cevap yok bulabiliyorsan al paranı bir tanıdık bulursan alırsın günler sonra o yüzden referans isteyin diyorum senin alışveriş yaptığın insan kendi başına bir referans örnek olamaz ha dersen ben Mevlut beyden yaptığım alışverişten çok memnunum eyvallah saygı duyarım sana ama bu alışverişi örnek göstererek kanatlı sever dostları yanıltma bunu kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum aklımada getirmem hele hele bu mesajı polomik yaratmak için hiç yazmıyorum sadece biraz dikkat
saygılar selamlar