Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

sakalar kendi kümesimden - 2.sayfa

http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.532650 http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.532662 http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.532666

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SEVGİLİ M.ALİ VE ERTUĞRUL DOSTLARIM...İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...İYİ FLORYADAN BEN ANLAMAM..DEMEK İSTEDİĞİM ;ÖRTÜSÜZ SAKA GİBİ ŞAKIRDAYAN KUŞ BENİM İÇİN İYİ KUŞTUR..SİZİN GİBİ ÜSTATLAR ANLAR İYİ ÖTÜŞTEN..ÖZELLİKLE BİLEZİKLİ FLORYA ÜRETECEĞİNDEN DOLAYI TEBRİKLER..İNŞALLAH İYİ BİR SEZON GEÇİRİRİZ HEPBERABER..BENDE AKGERDAN 3 ÇİFT SAKA X SAKA DENEYECEĞİM... SELAMLAR FERUDUN BAŞ

img

ferudun

16 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

M.ALİ DOSTUM MERHABA; UĞUR BAYSAL BENİMDE YAKIN DOSTUMDUR.HATTA SAĞOLSUN GEÇEN HAFTA YANIMA GELDİ.KUŞLARA BAKIM YAPIP TECRÜBELERİNİ BENLE PAYLAŞTI.SAMSUN A GELDİĞİNDE SENİ MİSAFİR ETMEK İSTERİM. SELAMLAR FERUDUN

img

ferudun

ÖZEL MESAJ

toprağım!!!!! o zaman kostüm kuşu üretirsin!!yani doğal renk ve mutasyon florya!!!!ama bunun içinde braz genetik bilgisi lazım.şimdi florya biraz zor ve karışık iş örtüsüz olmaz müdahalesiz iyi makaralarını dinleyemezsin.açıkta kendi halinde sadece tııııır pırrrr şeklinde öter vıjjjjjj lar arada saka papikleri yapar.dikmeden, gezdirmeden ve örtüleyip mamalamadan kuş ötmez!!!!!!!!!!!!!ama saka x saka çalışmaları gayet güzel özellikle akgerdan konusuna eğilimin olması önemli......bence olduğu gibi kostüm işine gir benim tavsiyem!!!!!!!!!!!!!

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

uğur beyle biz dkkd sitesinde net ortamında tanıştık.........kendisi sağolsun iyi bir insan...yakından tanımak kısmetse bu sene nasib olcak. saygılar!!!!!

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

eeeeeee olacak o kadar:)))) karadeniz ornotoloji farkı!:)sedat gençler ,kemal önceller, abdi azgarlar bu abiler samsunumuzun gurur kaynağı abilerimiz.........bu büyük ustalar ve şimdiki bizler samsun kuşcuları adına bayrağı devir alacağız......burdan samsunun en eski kuşcuları pala muzaffer dayı ve şaban agayı rahmetle anarız...........

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

OY OY OY....YAZDIĞIN İSİMLERİN HEPSİ YAKIN ARKADAŞLARIM...ÖZELLİKLE KEMAL ÖNCEL LE ÇOK SIK GÖRÜŞÜRÜZ.MUAZAFFER VE ŞABAN AGAYLADA HUKUKUM ÇOKTU.ALLAH RAHMET EYLESİN...ŞİMDİ TORUNLARIYLA GÖRÜŞÜYORUM. SEN HELE Bİ SAMSUN A GEL GÖRÜŞÜRÜZ. SELAMLAR FERUDUN

img

ferudun

ÖZEL MESAJ

oooo !!! o zaman samsunun eski kuşcularından bir abiyle muhabbet ediyorum....:))benim yaş 34 bilmiyorum sizin yaş kaç,o yüzden nasıl hitab edeceğimi bilemiyorum..:)rahmetli şaban aga benim dedemin arkadaşıdır babamın kuşcu ustasıdır.......pala muzaffer dayının yeğeni koltukcu mustafa abi babamın arkadaşıdır......samsuna çok seyrek geldiğimden,ortamdan bi haberim.ben istanbul fatih maltada kuş pazarının ordaki müftülüğün yanındaki floryacılar kahvesinde yetişmeyim.10 yaşından beri florya beslerim ve osman abiden pepe mesut abiye kadar herkezi tanırım. babadan dededen kuşcuyum.:)inşallah tanışmak nasip olur .sağlıcakla kalın.

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

SELAM DOSTLAR NE GÜZEL YA BU TİP PASLAŞMALAR BİLGİLER JESTLER İNŞAALLAH SİTE ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR ELBİRLİĞİ İLE HALLETTİK TEMİZLEDİK FLURYA USTA İŞİ DEDİĞİNİZ GİBİ BEN BURDA BİR KAHVESİNE GİTTİM İLK KEZ DEĞİŞİK BİR KÜLTÜR VAR ORDA BOZUK ÖTENİ ANINDA SEPETLİYORLAR :) İŞİN ŞAKASI TABİ ÜSTADLARA BİR SORU FLURYADA RENGİN BİR ÖZELLİĞİ YADA ÖNEMİ VARMI YANİ YEŞİL KOSTÜM DAHA İYİ YADA SARI TONU DAHA İYİ GİBİ BENCE DEĞİL AMA BÖYLE BİR SÖYLENTİ VAR BUDA BURDA BİLİNMİŞ OLUR DETAYI İLE SAYGILAR HERKESE BU ARADA FERUDUN ABİ BANA AKGERDAN YAVRU SÖZÜNÜ UMARIM UNUTMAZSIN :) HALA GELMEDİN ÇAYIMI İÇMEYE

img

karahan9

16 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

karahan kardeş!!!!!!!floryada kostümün ötümle hiç alakası yok...boy gibi renk gibi faktörler florya kuşunda önemli değil.. florya kuşu: uzun nefesli,tertipli,cömert ve orjinal olacak.bunun haricinde geri kalan fiziksel faktörün herhangi bir işlevi yok!!!!!!!!!ayrıca kuşun sahibi kuşu öttüremezse oda seyisinin iyi yetişmiş olmamasındandır......tabii kuş 4 dörtlükse:)

img

maga_3455

ÖZEL MESAJ

Maga dostum bilgi için saol bende bu yazılanlardan sonra flurya yada merak salmaya başladım 1 tane edinmeye çalışıcam bulabilirsem nelere dikkat etmek lazım yazarsanız hem bu topikten herkes faydalanır ayrıca dişi erkek ayrımıda fluryada nasıl bir farkı varmıdır dediğim gibi soruyorum çünkü herkes burdan bilgi sahibi olsun iyi günler

img

karahan9

16 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ