Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
sakalar kendi kümesimden
http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.532650 http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.532662 http://www.loadtr.com/resimekle.php?r=z1.532666
kendi kümesimdeki sakalarım...florya üretimine başlayacağımdan satılıktır..... 1. saka daha bu senenin sakasısır diğerleri 2 ve 3 senelik sakalardır,sandıklılardan melez alınmıştır...... kuşlar elden teslim edilecektir.....ücret ve diğer şeyler için [email protected] yazın ben size dönerim
Kuşlardan 3 sandıklı olan ve yeni olan verilmiştir!!!!!!! kalan saka için satış iptaldir!!!!!
florya melezı yapmak ıstersen bende yavrudan buyume es garantılı floryalarım var ben se saka yapacam ıstersen 05393476166 nolu telden ırtıbata gecebılırsın
hocam sağol!!!!!!!!!kalan 2 sandık sakamı melezde kullanacağımdan satmadım......şuan elimde 5 ile 2 senelik arası 5 adet sandıklı florya var biri doğal renk biri latino 2 adet bilezikli dişim var.......şu an kahverengi agat ve kahve dişi alacağım başka ihtiyacım yok........ayrıca 2 adet yerli yavrusu şuan dikmek üzereyim, çividen oynattım ufaktan başladılar......
Merhaba Hemşerim; Ben hiç iyi öten florya beslemedim. İnşallah bol yavru alırsın da, bana gönderirisin. selamlar ferudun/samsun
feridum kardeş!!!!!!!!ekimde ordayım !!uğur baykal adında kıymetli bir kardeşim var samsun floryacılarından......onunla görüşeceğim inşallah samsunda görüşürüz
ARKADAŞLAR BİLGİNİZE SUNMAK İSTEEDİM ,FERUDUN BEY SİZDE MERAKLISINIZ İYİ KUŞLARA BİLİYORUM ANTALYA`DA ORMANLIK BÖLGELERDE YAŞAYAN ÖTÜMÜ MÜKEMMEL VE BAŞKA BİR YERDE BU ÖTÜMÜN OLDUĞUNU SANMADIĞIM FLORYALAR YAŞIYOR BEN BUNA ŞAHİD OLDUM.. ÖNÜMÜZDEKİ AY ANTALYADAYIM İLGİLENİCEM BU KONU İLE YİNE İLETİŞİM KURMAK DİLEĞİ İLE.... SAYGILARIMLA ERUĞRUL
feridun kardeş!!!!!!!!! sana her türlü bir florya hediyem olur..hediyeleşmek peygamber sünnetidir ben severim hediyeleşmeyi.iyi öten florya derken,her florya bozuk öter illaki çılar.onu kumanda etmek güzel makaralarını dinletmek seyisine yani sana düşer.eğer kuş nefesli uzun bir kuşsa ve sen kuşunu tanıyorsan o zaman bize güzel makaralar dinletirsin,yerinde müdahalelerle çırlatmadan,makara ezmeden kuş dinletmek,nerde çırlayıp nerde makaradan düşeceğini bilmek biraz ustalık işi..........ben en iyisini bulana kadar ortama asla kuş sokmam....bu benim düşüncem.gider ortamda sessizce dinlerim.herşeyden evvel kendime kuş beslerim......ne zaman mitralyoz gibi kuş bulursam o zaman ortama kuş sokacam aksi halde bunun birde rezilliği var...:))
ertuğrul!!!!!!! antalyada özellikle side ve belek arasındaki bölgede ve lara barınaklar tarafında mart 20 den sonra yuva yapıyorlar......ben işim dolayısıyla turizmciyim ve hep oteller bölgesindeyim....benim gibi fotoğrafçı bir arkadaşın tuttuğu otelde(maritim pine beach ve attelia shine)belek ve kadriyedebu oteller....onların bahçesinde her zaman florya oluyor.2 sene evvel maritimde akşam üstü tek bir florya dinledim....bu kuş 30-40 sayı gibi düz kurbağa ötüyordü(makara biraz canelyayı andırıyor ondan tam emin değilim)ve kuş tertip yapıyordu (5 kez) dinledim aynı makarayı (4 ve üzeri tertiptir)erkek yuvası haricinde gigi canelyası da ötüyordu........9 senedir turizmde çalışırım ilk defa bu kadar tertipli bir ötüme doğada rastladım.harici ara makaralarıda var........