Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

satılık yumurtlayan orjinal süs tavukları - 2.sayfa

tavukların hepsi 1 yaşında genç tavuk ve horozlardır.hepsi orjinaldir. 2 çift gümüş zibrit 400 tl 1 çift altın zibrit 200 tl 1 çift japonez 200 tl 1 çift bey habeş 150 tl 1 çift siyah habeş 150 tl 2 dişi 1 erkek phonex kırmızı 225 tl 1 adet susex erkek 50 tl 3 adet habeş beyaz yark 150 tl 2 adet erkek sultan 150 tl 1 çift genç yumurtlamayan sultan 100 tl irtibat tel:05378934804 mail:[email protected]

img

orhan_

16 yıl 8 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım bende BURSA PARK HAYVANCILIKTAN geçen yaz aldığım 1 yaşında damızlık kıvırcık cüce coşin çiftini satıyorum 100 lira istiyorum şimdi bende 200 mü istemeliyim.

img

mehmet16

15 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaş mal senin , para benim anlaşırsak, Zibritlerinin hepsini alırım tanesini 50 Tlden

img

zibritçi

15 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb iyi günler elimde üretim fazlası kıvırcık cüce cocinler ve düz cocinler var damızlık veya palaz isteyene tehmin edilir. yahutta takas yapabilirim sadece bursa çevresınden. LİZBOON. ( Fezail abi ben orhangaziden çağlar )

img

çağlarçiçek

14 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dostum fiyatların gayet normal bende üreticiyim sana mesaj yazanların coğuda tabiki sezon sonunda hayvan pahalı olur artık insanların bunları öğrenmesi lazım nasıl hamsi az cıktığı zaman tezgahta 15 tl ise çoğaldığında 3 tl oluyorsa yumurtlamayan hayvanın sezonundada hayvan fiyatı böyle olur pahalı diye yorum yapacağınıza ilan ile ilgilenmeyin hayır işler sana Bu arada bendede takribi 300 adet süs ırkına ait palaz ve civciv var yakında 1000 adet üstü olacak civciv fiyatı 15 tl den satışım var sende böyle sat yumurtaların coğu zaten ya küçük ölüm yada boş cıkıyor bizimde kendimize göre maliyetimiz var siz nasıl sezonda 10 tl den civciv satıyorsanız bizde sezon dışı satım yapacağız

img

sonugoren

15 yıl 3 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar elinde habeş palazı olan varsa gönderım sorunu olmıcak bi şekılde almak istiyorumyardımcı olursanız memnuun olurum.

img

çağlarçiçek

14 yıl 9 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Orhan ve Sinan beyler siteden yükselen seslere baktığımda sizin fiatların biz hobicileri aştığını görüyoruz. Belki maliyetiniz yüksektir ama hobicilerinde alım gücünü göz önünde bulundurun. Rakamlar banada biraz uçuk geldi. Tabiki bence. Sizlere hayırlı satışlar.

img

üretici55

14 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ