Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
satılık yumurtlayan orjinal süs tavukları
tavukların hepsi 1 yaşında genç tavuk ve horozlardır.hepsi orjinaldir. 2 çift gümüş zibrit 400 tl 1 çift altın zibrit 200 tl 1 çift japonez 200 tl 1 çift bey habeş 150 tl 1 çift siyah habeş 150 tl 2 dişi 1 erkek phonex kırmızı 225 tl 1 adet susex erkek 50 tl 3 adet habeş beyaz yark 150 tl 2 adet erkek sultan 150 tl 1 çift genç yumurtlamayan sultan 100 tl irtibat tel:05378934804 mail:[email protected]
Kardeş kusura bakmada altınmı yumurtluyo bunlar acaba merak ettim.
Hakikaten arkadaşım sezonu fırsat bilipte böyle fiyatlar verilmezki.Kusura bakma ama sen en iyi yumurtasını al bunların üretime geç.Yoksa bu şekilde bunları satamazsın.
gercekten te çok yüksek fiatlar..daha öncede dediğim gibi msn de konuşmuştuk bu fiatları ben ilk defa duydum demiştim demkki haklıymışım,tepkilere bakılırsa.halbuki ben bu cinslerin hepsini arıyordum istiyordum.allah hayırlı iş versin...
ya cok zengınsın yada paranın hesapını bılmıyon
ya ne kadar fırsatçı bu insanlar
kardeşim sizde olsa siz ne fiyat istersiniz bu tavukların hepsi ali baba çıkışlı işi bilen alsın ben piyesa malı satmıyom kardeşim.
kardeş piyasa malı satmıyorsun belki ama piyasaya mal satıyorsun. Tanesi 100 liradan kuzu mu satıyorsun tavuk mu_?
Alibaba çıkışlı demişsin de, Alibaba bile bu fiyatlara satmıyor.Alibaba da palaz hayvanın fiyatı 35-40 TL.Alibaba dan olması hiçbirşey değiştirmiyor Orhan bey.
ali babadan gidip damızlık hayvan alırmısınız bi görün fiyatları.