Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

Hepsi Evcil Forum Yönetimi! - 2.sayfa

crano nickli şahsın kullandığı hakaretlere gereken yaptırımda bulunmanızı rica ederim.

Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 07.08.2005 20:17:26
--------------------------------------------------------------------------------

yine bişeyler saçmalamışsın...ne kadar terbiyesiz bi şahsiyetsin sen..sana bulaşmayacagım dedim ama elde degil kışkırtıyosun herzaman beni kıskanıyorsun...defalarca atıldın siteden hala giriyosun yüzsüz insan..sen bizim ne konuda bahsettigimizi biliyomusun...eskileri oku ögrenirsin bu sitede fazla yenisin o yüzden bilmedigin konuda yorum yapma..tamam mı..yeter artık bana bir daha cevap yazma bıktım senden..hepsievcil.com bizlere bi resim galerisi açacaktı bizlerden resimlerimizi göndermemizi istedi olay budur tamam konuşma bidaha..öyle bu sayfalara onları yayınlamakla olmaz bunlar..bir daha bu konu hakkında yorum yapma hiç bişeyden haberin yokken..suuuuuuuuuuuussssssssssssssssss.. Bu en son yazdığı yazı dahasını sizler biraz araştırırsanız bulabilirsiniz arşivden...Bende yardımcı olabilirim tehditkar içerikli hakaretlerini insanların görmesi için...

Saygılar.

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam HepsiEvcil forum denetmenleri;

Hakaret içeren mesaj yazan kişiler genelde internetcafelerden giriş yaptıkları için alex2323 gibi çok az mesajlı mesajlarında hiç bir hayvansever dostuma bilgi içeren mesaj yazmayan,şahıslar her forumda olduğu gibi bu forumdada var olacaktır nickleri değişik olarak..Ben bu tip kişilere sadece her zaman yaptığım gibi gülüyorum ROTFL  ve sizlere güveniyorum.

Sevgiler.

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

hey DEEPFISHING48 sana bu meseleyi kendi aramızda halledelim diyorum ama yinede devam ediyorsun.senin yaptıgın terbiyesizlikler eski formlardan bu yana buraya kopyalasam sayfalar dolar hatalı oldugunu herkes biliyo ben bunu yapmak istemiyorum çünkü senin tartışma hayranlıgına izin vermicem..bu siteden atılmayı hak eden en büyük insansın..üyeleri kötü sözler söyletmeye çalışıyosun kimse boş yere sana laf söylemez benim de oldugum gibi....Lütfen insanları rahatsız etme bilgilerini ve tecrübelerini yaz eyvallah..yazıyosunda tebrik ederim..

img

crano

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ROTFL ROTFL ROTFL:))) 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ

eglen bakalım..

img

crano

20 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HepsiEvcil Denetmenleri ; Bundan böyle muatabım olmayan vatandaşların benim yazılarıma cevaplarına sadece güleceğimi yazmıştım.Sevgiler.

ROTFL ROTFL ROTFL:))) 

img

deepfıshıng48

ÖZEL MESAJ