Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
Hepsi Evcil Forum Yönetimi!
crano nickli şahsın kullandığı hakaretlere gereken yaptırımda bulunmanızı rica ederim.
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 07.08.2005 20:17:26
--------------------------------------------------------------------------------
yine bişeyler saçmalamışsın...ne kadar terbiyesiz bi şahsiyetsin sen..sana bulaşmayacagım dedim ama elde degil kışkırtıyosun herzaman beni kıskanıyorsun...defalarca atıldın siteden hala giriyosun yüzsüz insan..sen bizim ne konuda bahsettigimizi biliyomusun...eskileri oku ögrenirsin bu sitede fazla yenisin o yüzden bilmedigin konuda yorum yapma..tamam mı..yeter artık bana bir daha cevap yazma bıktım senden..hepsievcil.com bizlere bi resim galerisi açacaktı bizlerden resimlerimizi göndermemizi istedi olay budur tamam konuşma bidaha..öyle bu sayfalara onları yayınlamakla olmaz bunlar..bir daha bu konu hakkında yorum yapma hiç bişeyden haberin yokken..suuuuuuuuuuuussssssssssssssssss.. Bu en son yazdığı yazı dahasını sizler biraz araştırırsanız bulabilirsiniz arşivden...Bende yardımcı olabilirim tehditkar içerikli hakaretlerini insanların görmesi için...
Saygılar.
Sadece bir kaç örnek....
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 15.07.2005 16:41:14
--------------------------------------------------------------------------------
DEEPFISHING48 bundan sonra sana cevap yazmayacagım yani artık seni takmıyacagım bu WoLF_aLoNe arkadaşımın tavsiyesi..herkes ne olduğunu anladı bundan sonra tartışmaya gerek yok...bu arada hayırlı teskereler WoLF_aLoNe kendine çok iyi bak..kelebekmeto bırak konuşsun boşver sen de takma:)biz hayvanlar için ugraşıyoruz laftan anlamayan DEEPFISHING48 için degil ;)
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=2586
http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=1&FRef=1&BRef=2203
Bir örnek daha dahasıyla uğraşamıyacağım evcillerimle ve başka dostlarımın evcilleriyle ilgilenmem gerek..
7483 Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 12.06.2005 19:52:04
İşin gücün yalandan muhalefet o kapakları 6-7 milyona yaptırır gerisini bilirsin....Tabi saf insan çok var kandırması da kolay olur senide öyle kandırmışlar işte saf artık suuuuussssssssssssssss
Bu forum kurallarına uymayan mesajları yazan crano nickli şahsa gerekli cezanın verilmesini tekrar siz değerli forum yönetimi ve modülatörlerinden rica ediyorum...(Unutmadan crano HepsiEvcil bilirde sen bilmiyosan öğren ben 2002 den bugüne forumda dostlarıma yardım için uğraş veriyorum)
Sevgi ve Saygılar.HepsiEvcil Yönetimi.
Selam HepsiEvcil Denetmenleri ;
crano nickli şahıs aynen şöyle diyor bir mesajında ''forumdan ban yememek için internetcafeden arkadaşlarıma küfür ettiriyorum''(benim daha önceki nicklere edilen küfürlerin sorumlusu crano anlaşılacağı gibi)keops nickli başka bir sözde arkadaşına sizlere yapılan hakaret karşısında destek veriyor..
6354 zahido
17 Mesaj Gönderilme Tarihi : 08.06.2005 01:38:47
crano nun account'unu silen eşşeğe sesleniyorum , Ben Keops!!!! açın abi adamın account'unu hayvanlık etmeyin , benim mesaj yazdığım her accunt 'u silecekmisiniz !!!
cranonun yanıtı;
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 10.06.2005 18:52:49
Keops merak etme yalnızca sitedeki birkaç güvenlikle ilgiliymiş o yüzden accountumu geçici olarak durdurmuşlar.Bu arada ilgin için çok sağol mail adresini yazarsan [email protected]
Çok kısa bir araştırmadan sonra bulduğum sadece bir kaç tane tamamen hakaret içeren üslupla yazılmış yazılarından örnekler;(Daha silinmişte olsa onlarca örnek var elimde...Bunlar bana karşı yapılan hakaretler başka kişilerede yapılanlar var)
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 04.06.2005 16:30:25
Oglum fener48 i bu kadar insan sevmiyo görmüyor musun?Hem sen kim oluyosun da benimle böyle konusabiliyorsun.Ben burda eskiyim benimle adam akıllı konus buradan atılacagıma sen karar veremezsin.Olanları bilmeden yorum yapma.Sen burda benim hakkımda bu sekilde konusamazsın tamam mı!!fener48 şimdi adam akıllı yazmaya başladı eski ye bir göz at istersen.
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 06.06.2005 18:20:01
Tartışma bitmiş sen hala uzatıyorsun beni deli etme fener48 Yeterlan artık ister kız ol ister erkek her türlü seni bulsam .............. belanı.
4982 Crano
istanbul kartal kartal Gönderilme Tarihi : 01.06.2005 16:31:24
Yazdıklarım sitenin yenilişine yönelik şeylerdir balıklarla bir ilgisi yok.Ben burda eskiyim sen anlamazsın OK!Benimle bundan sonra akıllı konuş yoksa yamulturum tamam mı lan!!!
Değerli denetmenler İnsan hak ve hürriyetine yapılan saygısızlıkları ve hakaretleri göz ardı etmiyeceğinizi umuyorum.Değerlendirmelerinizi ve sonucunu bekliyorum.(Benim için en kıymetli değerlerden biri olan zamanımı harcıyarak yazdığım eski mesajlarımdaki fener48 nickimin başkası tarafından değiştirilmiş hali olan denyofener48 nickini silmenizi rica ederim.)Bu konu başlığımda ,muatabım sadece sizlersiniz...
Sevgi ve Saygılarımla.
Selam HepsiEvcil Forum Denetmenleri;
crano nickli kişinin şahsıma yönelik kısa sürede bulduğum hakaret içeren mesajlarından sadece bir kaçını örnek olarak yazıyorum(Elimde daha onlarcası var şahsıma ve diğer forum kullanıcılarına yönelik hakaret içeren mesajlar..Şu anda silinmiş olmalarına rağmen..)
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 04.06.2005 16:30:25
Oglum fener48 i bu kadar insan sevmiyo görmüyor musun?Hem sen kim oluyosun da benimle böyle konusabiliyorsun.Ben burda eskiyim benimle adam akıllı konus buradan atılacagıma sen karar veremezsin.Olanları bilmeden yorum yapma.Sen burda benim hakkımda bu sekilde konusamazsın tamam mı!!fener48 şimdi adam akıllı yazmaya başladı eski ye bir göz at istersen.
Crano
396 Mesaj Gönderilme Tarihi : 06.06.2005 18:20:01
Tartışma bitmiş sen hala uzatıyorsun beni deli etme fener48 Yeterlan artık ister kız ol ister erkek her türlü seni bulsam......?..........belanı.
4982 Crano
istanbul kartal kartal Gönderilme Tarihi : 01.06.2005 16:31:24
Yazdıklarım sitenin yenilişine yönelik şeylerdir balıklarla bir ilgisi yok.Ben burda eskiyim sen anlamazsın OK!Benimle bundan sonra akıllı konuş yoksa yamulturum tamam mı lan!!!
Sayın denetmenler; Bu yazılar sitenizde kayıtlı mesajlar..Benim eski nickim olan fener48 nicki ile benim için en kıymetli değerlerden olan zamanımı harcayarak yazdığım mesajlarda başkası tarafından , nickim denyofener48 olarak değiştirilmiş ve halen öylece duruyor.Bu durumu düzeltmenizi rica ederim.Bu konu başlığı ile muatap olduğum kurum ve kişiler sizlersiniz..İnsan Hak ve Hürriyetine yapılan saygısızlık ve hakaretleri karşılıksız bırakmıyacağınızı umuyorum.Forum kuralları içinde yaptırımlarınızı sizlerden bekliyorum..
Sevgi ve Saygılarımla.
Degerli uyemiz DEEPFISHING48,
Öncelikle, denyofener48 adli kullaniciadi _fener48 olarak degistirilmistir.
Karşı karşıya kaldığınız tatsız durum nedeni ile HepsiEvcil.com olarak özür dileriz.
HepsiEvcil.com'un değerli üyelerinin geçmişte yaşadığı tatsız olayların tekrarı olmaması için gerekli önlemler alınmıştır.
Saygılarımızla,
HepsiEvcil.com
Değerli HepsiEvcil yönetimi ve forum denetmenleri ;
İlginize teşekkür ederim.İnsanların kafasına ,artık bu forum sitesinin bilgi paylaşım platformu olduğu kazınmış olmalı.
:)))
DEEPFISHING48 insallah buranın paylaşım formu oldugunun sen farkındasındır herkes bunu biliyo önemli olan senin bilmen..sayın form yöneticileri yazılan yazıları ve cevapları mantıksal bir eleştiriyle kim sayesinde böyle tatsızlıkların başladıgını sizler biliyorsunuz..ben bu sahısla ugrasmak istemiyorum ama inadına bana gereksiz seyler yazmakta..çünkü hoşuna gidiyo biliyorum..hayvanlarımla ilgili sorunlarımı paylaşmak ve diger arkadaşların sorunlarına çözüm bulmak için burdayım..DEEPFISHING48 bana mail at senle bu konuyu lütfen bu site dısında çözelim..bunu öncedende dedim sana kabul etmedin buralara laf yazdın..bak rica ediyorum,senden mail adresini de yazmanı istemiyorum yalnızca [email protected] a msn adresini yaz yada sadece mail at konusalım farketmez LÜTFEN bitsin artık bu çile bu sayfalarda...sayın moderatör şahsa karşı isteklerimi belirttim bundan sonra bana bu sitede DEEPFISHING48 in hakaret dolu sözler yazmasını istemiyorum..
Saygılarımla,
Crano
Selam HepsiEvcil forum denetmenleri;
Daha öncede belirttiğim gibi benim muatap olacağım şahıslar sadece sizlersiniz bu forum başlığı altında...DEEPFISHING48 nickle kayıtlı olduğum sitenizde hiç kimseye hakaret etmedim ,etmemde :))) Yukarıdaki yazılanlar sitenizde kayıtlı ,crano nickli vatandaşın kendi yazdığı hakaret ve tehtit içeren yazılar..
...Gereken cevabı kendisine verme zahmetine girmek istemiyorum..Gereksiz kişi ve işlerle uğraşmaya zamanım yok yukarıdaki (Arşivden)kopyalanmış yazıları okuyan Hayvansever dostlarım benimde şimdi yaptığım gibi bu vatandaşa sadece gülüyorlardır
:))Sizlerin gerekli önlemleri aldığınız bilinciyle sizlere Sevgi ve Saygılarıımı gönderiyorum...
:))))
Selam HepsiEvcil forum denetmenleri;
18047 alex2323
26 Mesaj Gönderilme Tarihi : 15.08.2005 10:25:57
sen kendini ne zannediyon sen kimsinkilan kendini ne zannediyon bu site babanın sitesimi işin gücün ortalığı karıştırmak cranonun hiç bir şey yaptığı yok olayı sen bu siteye taşıdın aranızda çözebilirdiniz
No Yazar Mesaj
7401 alex2323
26 Mesaj Gönderilme Tarihi : 15.08.2005 10:28:45
DEEPFISHING48 adlı şahsın siteyi kendi çıkarları adına kullanması ve sitemizin bir çok üyesine hakaret etmesinden dolayı sitemizden atılmasını istiyorum lütfen gerekeni yapın deepfıshıng48 bura babanın sitesi değil kendi memfaatlerin için kullanma
Site yönetimi ,denetmenleri olarak HepsiEvcil'de bu hakaret konularında muatabım sizlersiniz alex2323 nickli vatandaşa gereken yaptırımı uygulayacağınızdan eminim.Şimdiden teşekkürler.
Sevgi ve Saygılar.