Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

DİKKAT DOLANDIRICI VAR - 2.sayfa

SLM ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA İNTERNET ALIŞ VERİŞLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR KONU SANAL ORTAMDA ALIŞ VERİŞ YAPAN İNSANLARIN FARKLI ŞEKİLLERDE KANDIRILMASI DOLANDIRILMASI VE SÖMÜRÜLMESİ OLDUKÇA YAYGINLAŞMIŞ OLMAKLA BERABER ÖZELLİKLE BU SİTEDE KUŞ ALIŞ VERİSİ YAPARKEN OLDUKÇA DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİYORUM. ETRAFTA DOLANDIRICI YADA ALDATMACALI SATICILAR BULUNMAKTADIR BU KONUYA DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTEDİM DUYURULUR.

Arkadaşlar iyi akşamlar!!!!!!!!!!geçen gün bu sitede ilan verdim bir florya melezi ve biri 2009 biri 2008 bilezikli 2 saka melezi sattım.......kuşlar muayyer mozaiklerden gelme 2009 olan kınayı tamamlamış ve gayet standart üstü kuşlar..........ve fiyat yazmadım dedimki ismim mehmet ali (samsunlu floryacı)ve mail adresi verdim resimleri göndermek için!!!!!!!!!!!!cevaplardada numaramı yazdım.....lakin sağolsun bazı arkadaşlar resimleri gönderdiğim halde o kuşlara komik fiyatlar ve otobüsle gönderim talep ettiler........şimdi kuşcu olan kuşu kümesinde görür,dinler beğenirse alır fiyatda alanla satan arasındadır...olmadı başka kuş alır.........şimdi hal böyleyken ki ben kendi kuşlarımı bile 40 sefer dinliyorum ve kolay kuş beğenmem...........ismi cismi yazılı olmayan dandik bir nick name ile bana mesaj yazan adama neye güvenerek kuş yolliyayim?burda birkaç üye varki piyasada tanınmış insanlar,onların talebine illaki gözü kapalı fizana kuş yollarım...ama bu tip ciddi olmayan arkadaşlar lütfen bana yazmasın zamanım yok benim o kadar cevaplamaya!!!!!!!!!!!!!!geçenki arkadaş bilezikli saka aradı bende yoktu aradım bulamadım ona döndüm ve bulabileceği yerleri söyledim oda yazmış onlara........insanız tabiki yardımcı olacaz birbirimize ama lütfen abuk subuk teklifler yapmayalım............ve hakikaten kuştan anlayan insanlar yazsın veya soracağı çok önemli bakımla ilgili şeyleri sorarsa ben yinede yardımcı olur veya konuyla ilgili link verebilirim.....kırılmaca yok arkadaşlar!!!!!!!doğruya doğru...herkez birbirinin açtığı konuya saygılı olsun küfürleşmeyin birbirinizle......aksi halde bırakın kuşcu olmayı insan olamazsınız..........herkese selamlar!!!!!!!!!!!!

img

maga_3455

15 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

TAHMİNİM! EMRE EROL nickleri: EMRE_EROL50 ve Mutasyoncu20 tlf nu:05548692853 MSN: [email protected] sıkıysa anlatacaklarımı inkar et emre_erol50 ben bu şahsı www.saka-flurya.comdan tanıdım bu şahıs o sitede doğa kuşlarını satmanın yasak olduğunu savunmakta ama bu sitede de yakalama doğa kuşu satmaktadır. ben o sitede gezerken bu şahısla tanıştım ve kendisinin satılık sakaları ve fluryaları vardı ama çoğu yakalama kuşlar. banada saka lazımdı ben bu şahısla iletişime geçtim bana önce dediki 3 tane alırsan 20 tl den alır dediki ben öyle almışım sonra dediki 4 tane alırsan yol parası bana ait olur aslında 3 tane alırsanda yol parası bana ait olur demişti ve bir tanede hediye saka yollarım demişti neyse tabi fiyat düşük olunca korktum acaba dolandırıcımıdır diye daha sonra vazgeçtim bir kaçgün sonra internette tanıştığım biri bana dedi saka buldum tanesi 75 tl den fotoğrafını yolla dedim baktım ki emre_erol50 denen şahsın bana gönderdiği fotoğrafın aynısı arkadaşa dediimki bu kuşu geçenlerde bana 20 tl den verecekti sen sakadan anlamıyorum deyince sana 75 tl fiyat çekmiş dedim ondan sonra ikimizde vazgeçtik emre_erol bu olayı kesinlikle inkar edemez eğer inkar ederse ben onun namusundan şüphe duyarım aşşağıda ilan linkinide verecem bu şahsın kişilerle ne kadar atıştığını kişilene nasıl laf attığını anlayacaksınız. http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81211 işte bu şahsın farklı bir nicki daha http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81208 İŞTE İNSANLARI ALDATIR ŞEKİLDE YAPTIĞI SATIŞ. http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=80977 http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81936 BAKIN AYNI TŞF NUMARASI AMA KULLANICI ADI FARKLI!!! http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81846 AYNI TLF NUMARASI FARKLI KULLANICI ADI http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=82045 İŞTE SAKA USTASI MUSTAFA OKURA SATAŞIRKEN. http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81322 VE DAHA ARADA GÖREMEDİKLERİMİZ VE DAHA YAPTIĞI SAHTEKARLIKLARIN BİR ÇOĞU VE DAHA BURNUNU SOKTUĞU BİR ÇOK İŞ. DAHA KÜÇÜKSÜN FAZLA SIÇRAMA.

Perdeci osman sen benle msnde konustun ben sana kuş satmadım 10 tl den kuş istedin ben yakalayıp satanlardan değilim sen başka kapıdan arıcandim sildim o zman bana kuş ayarla senin tanıdıkların vardır hataya yolla dediğinde aldığın cvpları cok iyi biliyon ozamanlar bana it gibi yalvardığını unutma bana kuş yolla hediye et arkadaşlığımız pekişsin diyen benmiydim bunları neden yazmıyon sana ne dedim tutan satanla işe gircen dedim ne zman sana 15 - 20 tl den aldım sattım dedim senin namusundan benim şüphe etmem gerek mehmet0625 ve sakaflurya aynı kişiler site yöneticilerine mail atın aynı ip adreslere cıkcakmı cıkmıcakmı herkes görsün osman perdeci senin gerçek ismin osman perdeci değil bunlarıda yazsana yalan nicklerle girip ona buna satıştın www.saka-flurya.com erbil abi ağzının payını verdi tuğrul başkan tepene çöktü mal gibi ortada kaldın dışlandınbidaha siteye giremedin şimdi burda bana nie çmur atıyon bunların hepsini yazki insanlar sizleri tanısınlar sakaflurya benden kuş almış kötü cııkmış madem öle yaz adını soyadını bana gönderdiğin paranın güününü hesap adresimi söle ben kim oldugunu bilim senin ben nevşehirdeim telefonum belli adresim belli madem dolandırmışım seni git şikayet et hakkını ara nie yapamıon daha ismini veremiosunki ben bankadan bütün dekontları cıkarttırrım sen delikanlıysan koysana lan bana yatırdıgın paranın dekontunu burda onu bunu kandırak tipte şirin masum görükmeyin 2-3 kişinin işine gelmeyen şeyler söleyince 2-3 yalaka bulup kendinize beni karalamayı düşünüosanız cok yanılırsınız osman perdeci yaşın küçük yazmısın ama beni herkkes tanır ben doğdugumdan beri bu işin içindeyim senn gibi 10 a al 50 e sat yapmam ben fzla kuşum vardı sattım 1.5 aydırda ilan vermiorum satılık kuşum yok sizin gibi avcıda değilim ben nick değiştirme sebebimi herkes biliyo bunu anlata anlata dilimizde tüy bitti ama bazı gerikafalı arkadaslar çamur atmak için orasından burasından uyduruyo osman perdeci senin kim oldugun meçhul ben emre erol delikanlı gibi yazarım herşeyede cevabım var benim sizden cekinceğim yok beni sen git Tuğrul Kesova Ayhan Zerener Ali gümüş Ercan koçoğlu Bursa dernek başkanları ve özellikle bülbülcü kemal ustaya Hüseyin abiye Murat yordamoğluna Mustafa yoğurtcuya SOR bu adamlar kanara camiasının önde gelenleri beni sana hepsi tarif eder ama seni 3-5 çapulcudan baska kim tanır bunlarıda NEVŞEHİRE YOLU DÜŞÜN YADA GELMEK İSTEYEN ARKADASLAR NUMARAM 0554 869 28 53 bana ulaşsın her türlü ağırlarım gelirsinz kümeslerimide gezersiniz 40 tl - 50 tl için insan dolandırırmıyım buraya yazarsanız böyle boş laflara karın tok bana belgele olayı ben siteye girmiorum bile işlerim var beni bugun sabah bu siteden bi abimiz aradı Doğan turgut abim saolsın kardesim hakkınd olur olmaz şeyler yazmışlar cvpsız bırakma millet seni yanlış tanımasın dedi girdim sana cvp yazıyorum BENİ TANIYANLR ZATEN TANIYO SİTEDEN ENGİN KENGER ABİM -- ERDAL ESMER ABİM --ZAFER ABİM -- DOĞAN ABİM BENLE ALIŞVERİŞ YAPANLARDA BENİM NE OLDUGUMU BİLİYO SİZİN gibi kendini bilmez 3 kuruşluk insanlarla hiç işim olmadı sizin gibileri ele verdiğim için kötü oluorum alışveriş yapmayın yazmısında ben zaten kuş satmıyorumki benle neyin alışverişini yapck ben sizin gibi avcı değilim kardeşim İnşallah sizleri seneye yarışmalarda görrüm SAKA X SAKA SAKA X KANARYA MUTASYON bu 3 dalda kuş sokcam siz hangisinde rakibim olcaksınız hep beraber görcez bunu benim rakibim olcağınızı pek sanmıyorum ama sizi orda görrüm kuytu köşede tezgah altından 5 tl saka satabilirsinz yine şarapçı mevzusu yaniiiii..... DİYECEKLERİM BU KADAR KİMİN BENİ NASIL TANIDIĞI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ CANBAZLARN TANIMASIDA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENİ BÜTÜN DERNEKLER ÖNDE GELEN KUŞÇU ABİLERİMİZ TANIR BU SİTEDE COK İYİ MUHABBETİM OLAN ELİMDEN GELENİ YAPTIGIM ABİMLERİMDE COK SAOLSUNLAR BİZİ YANLIZ BIRAKMIYOLAR DERDİNİZ 2-3 KUŞ SATMAKSA GELİN NEVŞEHİRE BEN SİZE 3-4 ÇİFT IRK KUŞU VERİM ŞARAP PARANIZ CIKSIN BİZDE KUŞUN LAFI OLMAZ HOCAM SAYGILAR..... ENGİN KENGER ABİMİZDE 2-3 KENDİNİ BİLMEZLE ATIŞTI ONUDA KARALADILAR AMA HERŞEYİ YARIŞMALARDAKİ DERECELER GÖSTERDİ :)) NESE FZLA YAZMAYIM SAYGILAR... EMRE EROL GÜZELYURT MAH. 212. SOK. NO:23 NEVŞEHİR 0554 869 28 53 HERKESE AÇIĞIM ...

İSPATLAMAZSAN TÜM DOĞA KUŞLARI SANA BİNSİN DOĞA MELEZ DOLSUN. :-) EMRE EROL ERKEKSEN BENİM BU SİTEDE KUŞ SATTIĞIMI KANITLA AMA SEN ERKEK DEĞİLSİN Kİ ÇÜNKÜ BEN BU SİTEDE HİÇ SAKA-FLURYA VEBENZERİ GİBİ KUŞ SATMADIM Kİ FARKLI İSİMLERLE GİRİP MİLLETİ DOLANDIRAYIM BENİM SADECE TEK İLANIM VAR ODA HİNT BÜLBÜLÜ YAVRULARI ADLI İLANDIR. O HİNT BÜLBÜLLERİNİDE ELDEN SATTIM BENİM BU SİTEDE BİRİNE KUŞ SATTIĞIMI GÖSTER SANA HELAL OLSUN AMA GÖSTEREMEZSİN HİNT BÜLBÜLLERİ İLANIM YALNIZ VAR ONADA BU SİTEDEN ALICI ÇIKMADI BENDE ELDEN SATTIM. SENİN NE MAL OLDUĞUNU HERKES ANLAMIŞ BAK BU LİNKTE MURAT DUYAR SANA NE DEMİŞ http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81936 SENDE ŞEREF OLSA SEN İNSANLARA BÖYLE DAVRANMAZSIN.BEN BU SİTEDE HİÇ KUŞ SATMADIMKİ İNSANLARI KANDIRAYIM AMA SEN MUTASYONCU20- EMRE_EROL50. KARAKARTAL VB GİBİ FARKLI KULLANICI ADLARI İLE GİRİP İNSANLARI KANDIRIYORSUN TLF NUMARANI ADRESİNİ VEREREK SAF AYAKLARI YAPIYORSUN AMA İNSANLAR SENİN NE OLDUĞUNU ANLAMIŞ BİLE SENİN YAKALAMA DOĞA KUŞU ALMANDA SATMANDA YASAL DEĞİL BU SİTEDE YAKALAMA DOĞA KUŞU SATILMAZ DİYE EN ÜSTTE BİR MESAJ VAR SENDE ŞEREF OLSA DOĞAYA ZARAR VERMEZSİN SENİN ALTIN ÜSTÜN PİSLİK. BAK DAHA ÖNCEDEN KANDIRDIĞIN BİRİ SENİN YAPTIĞIN SAHTEKARLIKLARI MİLLETE ATTIĞIN LAFLARI GÖSTEREN LİNKLERİDE VERMİŞ. WWW.SAKA-FLURYA.COM DAN YADA FARKLI SİTELERDEN SENİ TANIYAN YÖNETİCİLERİN OLMASI SENİN ŞEREFİNİ TEMİZLEMEZ ÜSTELİK ONLAR SENİN DOĞA KUŞU TİCARETİ YAPTIĞINIDA BİLMİYORLARDIR O İNSANLAR DOĞA KUŞU YAKALAMAYA VE YAKALAMA KUŞLARI ALMAYA BİLE KARŞILAR SENİN BU SİTEDE YAPTIKLARINI DUYARLARSA SENİN YÜZÜNE TÜKÜRMEZLER SENİN YÜZÜNE DİREK SIÇARLAR. SENDE ŞEREF VARSA BENİM BU SİTEDE BİR TANE SATILIK İLANIMI GÖSTERİRSİN. AMA GÖSTEREMEZSİN ÇÜNKÜ İNTERNETE SATILIK YAKALAMA KUŞ İLANI VERMEDİM. EĞER SENDE AZ BİRAZ GURUR ŞEREF VARSA BU SİTEYE BİR DAHA GİRMEZSİN. BENİM DOĞAKUŞLARIYLA İLGİLİ BİR TANE SATILIK İLANIMI GÖSTER SANA HELAL OLSUN GÖSTEREMEZSEN TÜM DOĞA KUŞLARI SANA BİNSİN DOĞA MELEZ DOLSUN. :-) BAK İŞTE MİLLETE AYNI KUŞU GÖSTERİP BİRİNDE NE DEMİŞSİN DİĞER BİRİNE NE DEMİŞSİN. İŞTE... BİR KULLANICININ(PERDECİ OSMANIN) EMRE_EROL HAKKINDA YAZDIKLARI VE İSPATI. TAHMİNİM! EMRE EROL nickleri: EMRE_EROL50 ve Mutasyoncu20 tlf nu:05548692853 MSN: [email protected] sıkıysa anlatacaklarımı inkar et emre_erol50 ben bu şahsı www.saka-flurya.comdan tanıdım bu şahıs o sitede doğa kuşlarını satmanın yasak olduğunu savunmakta ama bu sitede de yakalama doğa kuşu satmaktadır. ben o sitede gezerken bu şahısla tanıştım ve kendisinin satılık sakaları ve fluryaları vardı ama çoğu yakalama kuşlar. banada saka lazımdı ben bu şahısla iletişime geçtim bana önce dediki 3 tane alırsan 20 tl den alır dediki ben öyle almışım sonra dediki 4 tane alırsan yol parası bana ait olur aslında 3 tane alırsanda yol parası bana ait olur demişti ve bir tanede hediye saka yollarım demişti neyse tabi fiyat düşük olunca korktum acaba dolandırıcımıdır diye daha sonra vazgeçtim bir kaçgün sonra internette tanıştığım biri bana dedi saka buldum tanesi 75 tl den fotoğrafını yolla dedim baktım ki emre_erol50 denen şahsın bana gönderdiği fotoğrafın aynısı arkadaşa dediimki bu kuşu geçenlerde bana 20 tl den verecekti sen sakadan anlamıyorum deyince sana 75 tl fiyat çekmiş dedim ondan sonra ikimizde vazgeçtik emre_erol bu olayı kesinlikle inkar edemez eğer inkar ederse ben onun namusundan şüphe duyarım aşşağıda ilan linkinide verecem bu şahsın kişilerle ne kadar atıştığını kişilene nasıl laf attığını anlayacaksınız. http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81211 işte bu şahsın farklı bir nicki daha http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81208 İŞTE İNSANLARI ALDATIR ŞEKİLDE YAPTIĞI SATIŞ. http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=80977 http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81936 BAKIN AYNI TŞF NUMARASI AMA KULLANICI ADI FARKLI!!! http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81846 AYNI TLF NUMARASI FARKLI KULLANICI ADI http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=82045 İŞTE SAKA USTASI MUSTAFA OKURA SATAŞIRKEN. http://hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=4&FRef=23&BRef=81322 VE DAHA ARADA GÖREMEDİKLERİMİZ VE DAHA YAPTIĞI SAHTEKARLIKLARIN BİR ÇOĞU VE DAHA BURNUNU SOKTUĞU BİR ÇOK İŞ. DAHA KÜÇÜKSÜN FAZLA SIÇRAMA.

img

mehmet0625

15 yıl 5 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BEN ÖĞRETMENİM VE KAFES KUŞLARINI SADECE HOBİ OLARAK YAPIYORUM BENİM TLF NUMARAM 0505 842 25 56 BU SİTEDE BENİM BİR TANE YALNIZ İLANIM VAR O DA SATILIK HİNT BÜLBÜLÜ YAVRULARI DİYE Kİ ONLARIDA ELDEN SATTIM BENİM BU SİTEDE BAŞKA İLANIMI İNSANLARI KANDIRDIĞIMI DUYAN BİLEN VARSA YADA SATILIK YAKALAMA KKUŞ İLANIMI GÖREN VARSA LÜTFEN LİNKİNİ VERSİN KİMSE BUNU YAPAMAZ ÇÜNKÜ BEN DEDİĞİM GİBİ SADECE SATILIK HİNT BÜLBÜLÜ YAVRULARI İLANI VERDİM Kİ HİNT BÜLBÜLLERİNİNDE SATIŞI YASAK DEĞİL VE BEN ONLARIDA ELDEN SATTIM AMA EMRE_EROL DENEN YARATIK FARKLI KULLANICI İSİMLERİYLE GİRİP NE HALTLAR YİYORMUŞ HABERİMİZ YOKMUŞ. ÜSTELİK İNSANLARADA SATAŞIYOR. ZATEN YUKARIDA VERİLEN LİNKLERDE NE MAL OLDUĞU BELLİ. NOT: TLF NUMARAMI EMRE_EROLE VERDİM O GÜNDEN SONRA TLF DA RAHATSIZ EDİLMEYE BAŞLANDIM SİZE TAVSİYEM ŞU BAZI İNSANLARA ÇOK DİKKAT EDİN YAPTIKLARI YANLIŞI SÖYLEYİNCE ONDAN SONRA SİZİ RAHATSIZ ETMEYE KARALAMAYA BAŞLIYORLAR SON SÖZÜM ŞUDUR. EMRE EROL BENİM BU SİTEDE KENDİSİNE KUŞ SATTIĞIM BİR KİŞİ BUL BULAMAZSIN ÇÜNKÜ BEN BU SİTEDE KUŞ SATMADIM. AMA ATTIĞIN YALANLARI HERKES BİLİYOR BU SÖYLEDİKLERİNİ İSPATLAMAZSAN SENDEN ŞEREFSİZİ YOKTUR. SENDE BİRAZ GURUR VARSA BU SİTEYİ DAHA FAZLA KİRLETME. BİRAZ İNSAN OL BAK YUKARIDAKİ LİNKLERDE SENİN NE MAL OLDUĞUN ORTAYA ÇIKMIŞ SENDE GURUR YOKSADA ŞEREFDEMİ YOK YUKARIDAKİ LİNKLERDE YAZANLARI OKU VE SONRA TERK ET BU SİTEYİ PİSLİK SENİ.

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ

LAN SEN NE KADAR DANGALAK Bİ İNSANSIN KARAKARTALIDA BEN YAPTI İKİ GÜN SONRA ENGİN ABİDEN ÖZÜR DİLERSİN YİNE SEN ALIŞIKSIN BÖLE DURUMLARA AYRICA SANA TEK KELİME SÖLİCEM CVP YAZMICAM SEN DANANIN ÖNDE GİDENİSİN SEN KAYPAK GÖT VEREN ADAMIN TEKİSİN SENİN ANAN KAŞARLANMIŞ BEN BUNU ANLADIM YOKSA BU KADAR ORUSPU COCUĞU OLAMAZDIN İYİ OKU KENDİNE BURDAN DERS ÇIKAR SENİN GİBİ ÖĞRETMENİN TAAA ANASININ AMINA ÇAKIM BEN.. SEN BUNLARI HAKEDİON AMINA KODUGUMUN KÜRDÜ İŞİN GÜCÜN DÜMENLAN SENİN TOP ... BURDAKİLERDE KİME İNANIRSA İNANSIN HİÇ UMRUMDA DEĞİL BEN BU PİÇ EVLATLARI GİBİ KERİZ AVCISI DEĞİLİM EĞER ÖLE OLSAYDIM HER HAFTA İLAN ÇIKARIRDIM 6 KUŞ SATTIM BAŞKA İLAN CIKARMADIM 1.5 AY OLDU 10 AYDA OLSA CIKARMAM SATLIK KUŞUM YOK AMA GÖT VEREN MEHMET HOCANIZ KENDİNİ SİKTİRCEK ADAM ARIYO KELEPİR KUŞÇU NEDE OLSA ESKİ KULAĞI KESİKLERDEN :d:d

doğruyu söylemezsen ananın ammında ceviz kırayım bacının ağzına vereyim seninde götüne işeyeyim :-) Mutasyoncu20 nickli orospu analı eşşeğin dölü emre_erol benim için demişsinki bana yalvarmadınmı bana kuş gönder diye ulan piç yalvardıysam dünyanın en kötü insanı olayım amaaaa yalvarmadıysam tüm dünya ananın bacının senin o koca götüne girsinmi? tamam tüm insanları kandırdın sende zerre kadar erkeklik varsa doğruyu söylersin anneninde bacınında senin o götünede tüm dünya girer ve ailece mutlu olursunuz :-) sen kamyoncu dayağı yememişsin herhal ben her ile yük götürüyorum birgün nevşehire gelince adresini aldım gelecem seni bulacam kamyonu ananın ammınada park edecem sen merak etme. sen asıl hesabı nevşehir valiliğine ve nevşehir orman müdürlüğüne verirsin yakalama doğa kuşu tutmak bulundurmak neymiş o zaman görürsün.

bu ne terbiyesizlik bune karaktersizlik yakışıyormu böyle küfürleşmek hadi kendinize saygınız yoksa bize saygınız olsun hakikaten çok yazık. biraz kendinize çekidüzen verin burası babanızın çiftliği değil burası bir paylaşım sitesi ve herkese açık millet sizin insanlıktan çıkma küfürlerinizi okumak zorunda değil. sizi şiddetle kınıyorum

img

hüseyinkarakas

15 yıl 5 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok ayıp. Artık yeter böyle küfürleşmelere yer verilmemeli. Hüseyin Karakaşın dediği gibi burası bir paylaşım sitesi küfürleşme sitesi değil. HERKES uslubunu düzeltmeli..

img

inaltekin

15 yıl 5 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BAKIN VELETİN YAPTIĞINA NE KÜFÜRLER YAZMIŞ EMRE EROL BU YAZDIKLARINI SANA AYNEN İDARE EDİYORUM. BANA HAKARET ETME ÇÜNKÜ ARTIK BEN SENİN BABANIM NEDENMİ? ÇÜNKÜ GÜNLERDİR SANA KÜFÜR EDE EDE BEN BIKTIM SEN ANNENE BACINA KENDİNE KÜFÜR ETTİRMEKTEN BIKMADIN. GİT SENİ EŞŞEKLER BELLESİN SEN .....BİLE YARAMAZSIN :-)

img

mehmet0625

ÖZEL MESAJ