Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
DİKKAT DOLANDIRICI VAR
SLM ARKADAŞLAR SON ZAMANLARDA İNTERNET ALIŞ VERİŞLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BİR KONU SANAL ORTAMDA ALIŞ VERİŞ YAPAN İNSANLARIN FARKLI ŞEKİLLERDE KANDIRILMASI DOLANDIRILMASI VE SÖMÜRÜLMESİ OLDUKÇA YAYGINLAŞMIŞ OLMAKLA BERABER ÖZELLİKLE BU SİTEDE KUŞ ALIŞ VERİSİ YAPARKEN OLDUKÇA DİKKAT ETMENİZİ ÖNERİYORUM. ETRAFTA DOLANDIRICI YADA ALDATMACALI SATICILAR BULUNMAKTADIR BU KONUYA DİKKATİNİZİ ÇEKMEK İSTEDİM DUYURULUR.
sonuna kadar katılıyorum farklı kullanıcı adıyla giren ve insanları kandıran adi insanlar var.
isimlerini yazarsanız çok daha iyi olur.
bence böyle dolandırıcıların telefon numaralarını şehirlerini varsa adreslerini takma isimlerini yayınlayın rezil olsunlar
bu konuda zarar görmüş arkadaşlar yaşadıklarını anlatsalar veya duyduklarını anlatsalar çok iyi olur ve diğer dostlarımızda o kişlerden sakınırlar
ben bundan bir kaç hafta önce kuş aldım ve bana fotoğrafı gönderilen kuşlar yerine beş para etmez kuş gönderildi. son 2-3 gündür gümdemde olan bu konuyu bir başlık altında toplayıp herkesi uyarmak istedim.farklı kullanıcı adıyla siteye girip kuş satanlara dikkat edin derim.
arkadaslar bu tur ınsanların kunlanıcı ısmını ve msn adresını tlf numaraları yazarsak ona gore onlem alınır
arkadaslar fiyatlara odaklanmayın ucuz fiyatta her zaman soru işareti ile bakın
Herkese selamlar açılan bu topik oldukça faydalı oldu ben erdem daha önce birilerini burda afişe etmiştim bayaa yazışmalar oldu birkişi 2-3 nick açıp bir taraftan burdakilerle dalga geçiyor diğer nick ile ise kuş satıyor bir nick ilede millete küfür ediyor ben bunlardan birini yakaladım banada küfürler yazdı ama baltayı taşa vurdu ben ağır cezada avukatım yaşım size göre bayağı var ama bu kişiyi ıp numarasından buldurdum her nick kullandığı telefonuda buldurdum bu kişi bayrampaşada 2 farklı adres veriyor ama yakında mahkeme kağıdı gittiği gün görecek başkalarının mail adresinede küfür içerikli mail atmış hepsi kayıtlı kısa sürede sizlere yazıcam merak etmeyin herkese saygı ve sevgilerimi sunarım
abi şuan bende birini yakalattım 2 adresle giren birisi hatta burda yorum yapanlardan birisi hala bu işe dewam ederse admine yazdırcam kendini cok iyi biliyo o kişi burdanda son uyarımı yapım ben ona yoksa rezil olcak ... EMRE_EROL50 benim nickimdir ama kullanılmıyor bilmeyenler için bir daha belirtelim çoğunuz biliyosunuz ama tekrar yazım ben