Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

2 tahta 2 de tel kafes satılık - 2.sayfa

2 tahta kafesim telleride tahtadan 2 ay kadar saka baktım şuan baoşta ve tertemiz hiç bi sorun eskime yok..2 tanede kanarya derneğinden gecen ay aldığım sağlam tel türk malı tertemiz ve sorunsuz çizik paslanma kesinlikle yok kanarya kafesim satlık..toptan veya tek tek de verebilirim..

dostum msnı açtım ama beni ekleyen olmamıs..sen bana yarın cepten ulşa yani pzartesi 05354551803 kafesi görünce begeniceksin zaten hemen alıcan emın ol

ilan güncel 4 kafesi de alana uygun fiyattan vericem

garmadel arkadaşım kafeslerin resmini buraya eklersen iyi olur ciddi alıcıyım 4 kafesini 20 tl ye alırım sana uyarsa bütcem okadar yada takas düşünüyorsan takasta yapabilirim farklı bir ürünle iyi akşamlar

ya kardesım saol da..20 tl sen ne alıyosun anlamadım anca 1 kafesı alabilirisin..böyle saçma teklifle gelme dostum bak işine dalga mı gecıyosun

arkadaşlar kafeslerin fiyatı hepsi 50 tl..takas da düşünmüyorum ve lütfen pazarlık ve saçma teklifler yapmayın son= 50 = tl saygılar

Kardeşim haklısında ben bütcemi söyledim sadece zorla bu paraya ver demedim neden dalga geçeyim mesela şerefsiz biri vardı bu sitede millet kafes satıyor 20 tl ye 10 tl bütcem var diyodu resimlere bakıp bana gelmez diyordu sonra milletle dalga geçer gibi havalı tüfekle takas yaparmısınız diyordu tam puşttu milleti illahlah dedirtti nici neydi unuttum ama okuyan herkes anlamıştır. sende yine onun gibi biri sandın diye yazdın sanırım ama onun kadar kimse şerefsiz namussuz olamaz resmen dalga geçiyordu neyse uzatmıyım asla dalga geçmedim kardeş ama satamazsan istersen 20 den alırım öğrenciyim ben ondan iyi akşamlar

:) HAVALI TUFEK PERLEPENİN Dİ

gardalin ben ümraniyedeyim fiyata ok ama nasıl elime ulaşır telim 05322776139 halil

lan sakakanaraya senın ta amanın amına korum orospu çocuğu sanane lan ibne adamın tüfeğinden götveren aananın amına korum ha pezevenk göt paran tyoksa olum bırak bu kafes akma muhabbetını git sen aç karnını doyur godoş..tüfeği satan benım amca oğlum götün yiyosa numarasını vereyim al konuş adama lafı koyda seni bi siksin...

ya çoluk çocuğu bu siteye almayın bidaha adamın götünde donu yok 4 tane kafes alıcakmış...sakakanarya sana diyom kardeşş ara beni bakim olmadı amca oğlumun numarasınıvericem onu ara bakım nerymiş senin sorunun..ibneye bak ya..totoş a.q.akşam akşam canımızı sıktın amına kodum oğlu