Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
2 tahta 2 de tel kafes satılık
2 tahta kafesim telleride tahtadan 2 ay kadar saka baktım şuan baoşta ve tertemiz hiç bi sorun eskime yok..2 tanede kanarya derneğinden gecen ay aldığım sağlam tel türk malı tertemiz ve sorunsuz çizik paslanma kesinlikle yok kanarya kafesim satlık..toptan veya tek tek de verebilirim..
kafesler ist.aksaray kanarya derneğinden alınmıştır ve aldığım fiyatın yarısından daha ucuza vereceyim
tahta kafes komple ağaç ve çok kaliteli tane 10 tl..dernekte aynı kafesler 25 tl bende o fiyata aldım,kafesler sıfır gibi yeni..demir kafesler türk yapımı sağlam tel nikel kaplama dernekten 25 tl den aldım tanesini ben 15 tl [email protected] msn adresim
Sayın gardalin resimlerini ekleyebilirmisin, pazarlık payın varmı saol
merhaba metal ve tahta dediğiniz kafeslerin resimleri varsa ekl erseniz bayrampaşada oturuyorum merkezde elden alabilirim metal kafeslerde yemlik suluk varmı yani takım halindemi teşekkürler
arkadaslar ben resim paylaşmayı bilmiyorum msn adresimi verdim arzu ederseniz ordan camdan kafeslerı gösterebilirim..kafesler gerçekten süper ve çok ucuz fiyata veriyorum pazarlık payım yok kafeslerin aynısı şuan kanarya derneğinde mevcut fiyatları karşılaştı[email protected]
ilan günceldir..arkadaşlar kafeslerin resimleri msnden gö[email protected]
Dostum yerin tam olarak nerde.
bayrampaşa merkezde
merhaba sizi msn ekledim ama bir türlü rasgelemedim saat kaç gibi giriyorsunuz o saate kafesleri msn den görmek isterim unutmadan bende bayrampaşa merkezdeyim metal bir kafes almak istiyorum