Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
3 erkek 1 dişi satılık saka - 2.sayfa
1 erkek iri 3 aylık kafese oturmuş nokta akgerdan 2 erkek majora yakın çok iri geçim sakası ve 1 tane 1 senelik ayakları beyazlamaya başlayan dişi kuşum satılıktır..nokta akgerdan kuşum çok güzel ötüyo şuana kadar tor yapmadı diğer 2 erkek majorlar kafese alıştı ama kuşları örtmedim ve dinleme fırsatım olmadı..kuşlar görülmeye ve dinlenmeye değer kuşlar saka bakmayı bıraktım saka melezi aldım onu dinliyorum dişi saka kanarya gibi insana alıştı yani yavru alması çok kolay..kuşlar toptan elden verilicektir fiyat=200 tl.
üstat yarın görüşelim murat mah de oturuyorum siz nerede bulunuyorsunuz yarın telefonlaşabiliriz müsaitseniz
mustavfi cumartesi müsaitim ara görüelim dostum..bende şuan merkezdeyim demirkapı cad..
üstat yarın arayacağım görüşmek üzere
mustavfi ne oldu dostum?sende yalan oldun zafer diye bi arkadaşta yalan oldu..neyse size bol şans
arkadaşlar kuşlar mustevfi abime satılmıştır kuşların hayrını görmesini dilerim..dün akşam yazdığım kuşları almıyosun yalan oldu lafı içinde kendisinden özür dilerim benim hatam telim kapalıyken beni aramış ulaşamamış..
gardalin bey öncelikle cuma günkü tlf görüşmemizde sizin beni arıyıp msn vasıtası ile kuşların resimlerini göndereceğiniz konusunda hem fikir olmamışmıydık? Dolayısı ile burda yalan olan benmiyim yoksa sizmisiniz :)
hayırlı akşamlar zafer bey..ben sizin msn adresinizi ekledim ve size cepten de msj attım ama siz cvp ta yazmadınız msnde açmadınız sizden haberde gelmeyınce böyle bişiy yazdım ama kusura bakmayın kötü bi amaçla söylemedim zaten ;)..inş aradınız vasıflarda kuş bulursunuz..hepsi evcil e de çok teşekkürler..kuşlar satılmıştır..ilan iptal
slm gardalin beni msn den eklediğiniz zaman gemide deneme seyrindeydim ama size yemin olsun msj nızı görmedim hatta suan saat öğlen 13 15 itibari ile sizi tekrar aradım ama tlf ulaşamadım yani söyliycem şu bizde söz sözdür yanlış olmaz yinede ilginiz için sonsuz tşkler görüşmek üzere