Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
3 erkek 1 dişi satılık saka
1 erkek iri 3 aylık kafese oturmuş nokta akgerdan 2 erkek majora yakın çok iri geçim sakası ve 1 tane 1 senelik ayakları beyazlamaya başlayan dişi kuşum satılıktır..nokta akgerdan kuşum çok güzel ötüyo şuana kadar tor yapmadı diğer 2 erkek majorlar kafese alıştı ama kuşları örtmedim ve dinleme fırsatım olmadı..kuşlar görülmeye ve dinlenmeye değer kuşlar saka bakmayı bıraktım saka melezi aldım onu dinliyorum dişi saka kanarya gibi insana alıştı yani yavru alması çok kolay..kuşlar toptan elden verilicektir fiyat=200 tl.
yalnız dişi nekadar? Neredesin?
sayın gardalin kuşlara talibim ararsanız telefonum gsm:0533 320 36 92
Sayın gardalin bulunduğum adres istanbul levent sizin bulunduğunuz yer neresi ?
üstat bir mail adresi veya bir cep telefonu bırakırsan kuşlar hakkında görüşebiliriz cep 0532 694 2345
slm arkadaşlar hayırlı akşamlar..nete yeni girdim..numaram 05552604316 arayın konuşalım msn adresimn [email protected]
yazmayı unuttum kusura bakmayın ben şuan bayrampaşadayım
arkadaşlar vasıflı iyi öten saka melezi harici lütfen takas teklifi etmeyin
üstat şu anmı bayrampaşadasın yoksa bayrampaşada mı oturuyorsun ben bayrampaşada oturuyorum da eğer bayrampaşa da oturuyorsan kuşları görmek daha kolay olur
ramide oturuyorum ama annanem bayrampaşada yani orasıda benim evim ve kuşlarım orda şuanda ordayım yarın ve hafta sonuda bpaşada olucam kısmetse.