merhaba... eşim ve ben huskyleri çok seviyoruz ve sahiplenmek istiyoruz. çok uzun süredir aramamıza rağmen henüz sahip olamadık ltf bize yardımcı olun. evde bakılmayacak alışık olduğu gibi serbestçe dolaşabileceği bir alanı olacak kesinlikle bağlanmayacak ve çok iyi bakılacak en önemliside ihtiyacından daha fazla sevgi görecek emin olabilirsiniz.
husky yavruları olanlar ltf bizide yavruyuda mutlu edin...
merhaba arkadasım bende 9 aylık erkek sıbırya kurdu var tum asıları yapılmıs masrafsız cok temız bı kopek asla havlama huyu yoktur tuvalet egıtımlıdır eger dusunursenız 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılırsınız yada 🔒 Üyelere Özel nolu telden bana ulasabılırsınız
teşekkür ederim arkadaşım ama biz dost arıyoruz ve dostların parayla satın alınabileceğini düşünmüyoruz üstelik hayvanlara oğlum kızım diyip üstüne para istemeleri bana ters geliyor başlık parasından farksız bence.
ama yinede teşekkür ederim
hala arıyoruz
ACİL HUSKY 4-5 AYLIK ERKEK. Veterinerlik fakültesine terkedilmiş ayağında kırık ve yaraları var ama malesef sahipsiz olduğundan ilgilenilmiyor. Ve barınağa bırakılacak. Acil olarak ona iyi günde kötü günde evlat olarak alacak koşulsuz iyi bakıp sevecek, sıkılmadan hastalandığında onu tekrar terketmeyecek ömür boyu sahip çıkacak bir anne/baba aranıyor.Gözleri diğer haskyler gibi değil kahverengidir. Çocuğun takibi yapılacaktır kötü şartlarda bakılırsa geri alınacaktır. 🔒 Üyelere Özel