merhaba... eşim ve ben huskyleri çok seviyoruz ve sahiplenmek istiyoruz. çok uzun süredir aramamıza rağmen henüz sahip olamadık ltf bize yardımcı olun. evde bakılmayacak alışık olduğu gibi serbestçe dolaşabileceği bir alanı olacak kesinlikle bağlanmayacak ve çok iyi bakılacak en önemliside ihtiyacından daha fazla sevgi görecek emin olabilirsiniz.
husky yavruları olanlar ltf bizide yavruyuda mutlu edin...
Kizlarimiz 3 aylik Poppy ve 4 aylik Husky Ice`a yuva ariyoruz. Ikisi de disi, ikisi de yalniz, birer aileleri yok. Asilari basladi, karneleri var. Lutfen 2 melek kizimiza da acilen yuva.
Iletisim:
Mucella Elgin
🔒 Üyelere Özel
Mucella hanımla daha önce görüştüğümüzde kırma olduklarını sölemişti ama bunlar onlarmı bilmiyorum erkek istiyoruz biz ama poppy ve ice hakkında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim. teşekkür ederim
konu günceldir...
Konu günceldir. hala bulamadık :(
merhaba, bizim sahiplendirmek istedigimiz bir erkek husky miz var, 2.5 aylik. Istanbul`da. Ozellikler sizin icin uygnusa goruselim.
Telefonla ulasmak isterseniz 🔒 Üyelere Özeldan ulasabilirsiniz.
Bize çok alismadan gercek evine gitsin istiyoruz, umarim anlasiriz ve acil yanit verirsiniz.
bizim oglumuz güzel bir yuva buldu, malesef sizinle haberlesemedik.
sizi aramıştım zaten ben ama siz aradığım gün sahiplendirdiğinizi söylediniz ve biz hala üzülüyoruz sahiplenemediğimiz için :(