Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
ARKADASLAR SORULARINIZI BU KONUYA YAZARSANIZ MEMNUNİYETLE YANITLARIM - 2.sayfa
ARKADASLAR SORULARINIZI BU KONUYA YAZARSANIZ MEMNUNİYETLE YANITLARIM YANITLAYAMADIĞIM SORULARI PET SHOPA SORUP YANITLARIM ARKADASLAR SORULARINIZI BEKLİYORUM BİRDE BURAYA YAZMAK İSTEMEZZESİN E-MAİLİM ŞU: [email protected] isterseniz ekleyebilirsiniz tesekürler isterseniz birde facebookdan ekleyenilirsiniz isim laçinalp yeni aynen busekilde yazarsaniz birde alp ayri olmasin lutfen
merhaba benim kuşum 1,5 aylık yeni aldım 3,veya 4 gun oluyor ilk kuşumun ayagında bi problem oldugnu düşünüyorum ayak parmaklarını içe bükerek ayak içine degilde ayak parmaklarına basıyo yamuk duruyo bi çok video izledim ama benim kuşumda bi sorun mu var acaba lütfen yardımcı olurmusunuz satın aldgımız adam bi sorunolmadıgını söyledi ama tırmanışında tünedigi zaman bi problem yok bide tam uçamıyo sadece tırmanıyoo zamanla düzelirmi yavru oldugu için mi bu sorunları acaba...
KUŞUNUN AYAĞININ İÇ KISMINDA BİR SORUN OLDUĞU KESİN AMA BİR VETERİNERE GÖTÜR ACİL DURUM İSE YARDIM EDERLER BİDE ALDIĞIN YERDEKİ ADAM YADA ADAMLAR ÇOĞU ZAMAN GERİ İADE OLMASIN DİE BİR ŞEY SÖYLEMEZLER OKE ONLARA FAZLA GÜVENME KOLAY GELSİN :D:D:D:D