Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
ARKADASLAR SORULARINIZI BU KONUYA YAZARSANIZ MEMNUNİYETLE YANITLARIM
ARKADASLAR SORULARINIZI BU KONUYA YAZARSANIZ MEMNUNİYETLE YANITLARIM YANITLAYAMADIĞIM SORULARI PET SHOPA SORUP YANITLARIM ARKADASLAR SORULARINIZI BEKLİYORUM BİRDE BURAYA YAZMAK İSTEMEZZESİN E-MAİLİM ŞU: [email protected] isterseniz ekleyebilirsiniz tesekürler isterseniz birde facebookdan ekleyenilirsiniz isim laçinalp yeni aynen busekilde yazarsaniz birde alp ayri olmasin lutfen
benim muhabbet kuşum 4 aydır bizde ama kuşum bana alışmadı sadece kafesindeyken biras dokunduruo ama bi sure sura yine kacio napayım?
hımmm güzel bir soru turşucu ama kolay bir cevap: kuşunla normalden biraz daha fazla ilgilen onunla oyunlar oyna onun kafesini temizlerken onunla azıt vb.şeyler yap yani senin yani bir sahibin olsa ona nasıl ısınırsın o sana ne yaparsa ısınırsın sende bu düşündüklerini yani yeni sahibinin senin için yapmasını istediğin şeyleri kuşuna/larına yap olur bir şey değişmesse tekrar mesaj yazabilirsin.....(bu söylediklerimi 1-2-yada5 hafta tekrarla o zaman sonuç alamassan mesaj yaz ok...
aalpkuscu87 kardeş benim 4 aylık bi muhabbet kuşum var bana alışkın elimin üzerine konuo kendini sevdirio tek sorunu kafesin dışına çıkıo ama sadece üstünde dolaşıo kapısında ötüo biz zorla çıkaraıp kafesi saklıoruz bu sefer bizimle oynuo ama kendi çıkıp yanımıza gelmio ne yapmamız lazım kardeş lütfe yardım et 4 aylık erkek bi kuş çok sevimli benide sevio eminim bundan yardım cvp bekliorum
hint bülbülleriyler muhabbet kuşları yan yana durabilirlermi
hintbülbülüyle muhabbetler aynı ortamda durmaz.muhabbetler zarar verir hintlere.ama yer çok genişse belki olabilir bi oda içinde mesela.
arkadaşlar muhabbet kuşlarınızı kendinize aliştirmak istiyorsanız benim izlediğim bir yol var.bir gün önce öğle vakdi filan mesela. yemliklerini alınız.ertesi günü öğleye doğru avcunuza yem alın.gösterin kuşa.kuş ac olduğu için yeme gelecekdir.avucunuzdaki yemi yerken haliyle size alişacak size güven duyacakdır.bunu haftada 1 kere 2 3 sefer deneyin görceksiniz sonunda sizden ayrılmayacakdır.sevgiyle kalın...
EXCOMBAT ABİ SEN KAFESİ SAKLAMA AL KAFESİ ODANA AÇ KAFESİ ÇAĞAR ELİNLE ONLAR GELİRLER SANA ALIŞMIŞLARSA SAKIN ELİNLE TUTUP ÇIKARMA SANA OLAN GÜVENLERİ KIRILIR OKE SANA KOLA GELSİN BYE
poyraz61 TAVSİYE ETMEM HİNT BÜLBÜLBÜLÜ ALDIYSAN AYRI BİR KAFESTE TUTMANI TAVSİYE EDERİM KARDEŞ OKE..
İLHANPOLAT DEDİĞİN YÖNTEM İŞE YARIYOR AMA HAYVANLARI AÇ BIRAKMAK HELE 1 GÜN SÜREYLE YANİ DEDİĞİNE GÖRE TEHLİKELİ OLABİLİR BEN ALIŞMA AÇISINDAN TAVSİYE EDERİM AMA SAĞLIK AÇISINDAN TAVSİYE KESİNLİKLE ETMİYORUM HA HADİ NEYSE ÖĞLENLEYİN ALIRSIN 12,1 GİBİ AKŞAM 6,7 GİBİ VERİRSİN OKADA UTANMAMAK GEREK OKE SELAMLAR BYE....