Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
DOBERMANLARIMA BAHÇELİ BİR ``EV`` - 2.sayfa
Bir çift onlar kardeşler bu güne kadar hiç ayrılmadılar elimde büyüttüm onları insan delisi fakat olan korumada da uzmanlar evleneceğim için vermek zorundayım.Ben gidince ilgisiz ve sevgisiz kalmalarını istemiyorum gerçekten bakabilecek ve sevgisini verebilecek arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? :( istanbul anadolu yakasındayım email veya telefon numarası bırakırsanız size ulaşırım.([email protected])
merhabalar ismim ömer istanbul pendikteyim bende sultanbeylide bulunan çifligime uzun zamandır köpek aramaktaydım başkasına vermediyseniz görüşmek isterim yerim çokgüzel istanbuldaysanız görme şansınız var yerimi isterseniz çok güzel geniş bir bahçeagaçlık onlar için özgürce gezecek bir ortam telim 05335691410 msn adresim [email protected] benimle irtibata geçerseniz sevinirim
arzu hanım eger köpekleri vermediyseniz ben ikisinide alabilirm 1,5 dönüm bahçeli evim var rahatlıkla bakabilirim tel 05438861247 [email protected]
slm arkadaşım bn denizlide yaşıyorum hatta bi kasabasında yaşıyorum bahçem oldukça geniş daha önce köpek besledm alman ve sbrya kurdu istersen bn alablrm. köpeğine çok iyi bakalbrm emn ol. [email protected] 05542498709
arzu hanım hala vermediyseniz hala talibim köpeklerinize iyigünler
merhabalar ben alialpgüvendi arzu hanım ben bakabilirim.Giresundayım eğer verirseniz gelip oradan alabilirim. 0535 897 8055 [email protected]
arzu hanım köpekleri verdinizmi çok merakettim hala sizden cvp bekliyorum
arkadaşlar cvplarınıza bu kadar geç cvp verdiğim için özür dilerim fakat köpeklerimi sahiplendirdim.
İLAN KAPANMIŞTIR