Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
DOBERMANLARIMA BAHÇELİ BİR ``EV``
Bir çift onlar kardeşler bu güne kadar hiç ayrılmadılar elimde büyüttüm onları insan delisi fakat olan korumada da uzmanlar evleneceğim için vermek zorundayım.Ben gidince ilgisiz ve sevgisiz kalmalarını istemiyorum gerçekten bakabilecek ve sevgisini verebilecek arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? :( istanbul anadolu yakasındayım email veya telefon numarası bırakırsanız size ulaşırım.([email protected])
[email protected] Msn`den görüşebiliriz.
arzu hanım iyi akşamlar ben bartu cok uzun zamandan beri doberman arıyordum allah gönderdi sizi heralde bahceli evimiz var bakımlarını aksatmam sorun olmaz bitanesini sahiplenmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar [email protected] Cep:05317307081
Merhabalar:Ben aslen Giresunda oturuyorum kendi evim ve oldukca büyük arazim var eger kabul ederseniz bu köpekleri almak isterim benim 2 tane köpegim var ama artık iyice yaşlandılar eger verirseniz bende çok mutlu olacaklarına inanıyorum eger sizde bana güvenirseniz bu canları almak isterim selamlar
merhaba Arzu hanım ismim halit mesajda ismimi yazmaya unutmuştum telim 05374017378.selamlar Giresunluyum demiştim beykozda oturuyorum
bartuğ bey eğer mümkün olursa 2sini beraber vermek istiorum bu zamana kadar hiç ayrılmadılar.
Tamam arzu hanım nasıl isterseniz benim için hiç sorun olmaz kocaman bahçeli evimiz var dişi ve erkek dimi köpekleriniz bence sorun yok detayları msnde konuşabiliriz eklerseniz sevinirim. [email protected] bekliyorum
slm, köpeklerinizi sahiplenmek isterim, (kujum_17) ekledim ben sizi..
0538-280-48-21 istanbul beykoz
Arzu hanım merhaba köpeklerinizi sahiplenmek isterim ama bilgi werirseniz iyi olur yeriniz nerde köpekler kaç yaşında dişimi erkek mi eğer bunları belirtirseniz sizle görüşeceğim he burda yamayım diyorsanız ekleyin beni [email protected]