Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

DOBERMANLARIMA BAHÇELİ BİR ``EV``

Bir çift onlar kardeşler bu güne kadar hiç ayrılmadılar elimde büyüttüm onları insan delisi fakat olan korumada da uzmanlar evleneceğim için vermek zorundayım.Ben gidince ilgisiz ve sevgisiz kalmalarını istemiyorum gerçekten bakabilecek ve sevgisini verebilecek arkadaşlara sesleniyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? :( istanbul anadolu yakasındayım email veya telefon numarası bırakırsanız size ulaşırım.([email protected])

img

arzukavuzlu

20 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] Msn`den görüşebiliriz.

img

sportmen

16 yıl 7 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arzu hanım iyi akşamlar ben bartu cok uzun zamandan beri doberman arıyordum allah gönderdi sizi heralde bahceli evimiz var bakımlarını aksatmam sorun olmaz bitanesini sahiplenmek istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar [email protected] Cep:05317307081

img

bartug

15 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar:Ben aslen Giresunda oturuyorum kendi evim ve oldukca büyük arazim var eger kabul ederseniz bu köpekleri almak isterim benim 2 tane köpegim var ama artık iyice yaşlandılar eger verirseniz bende çok mutlu olacaklarına inanıyorum eger sizde bana güvenirseniz bu canları almak isterim selamlar

img

halit_yildiz

15 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba Arzu hanım ismim halit mesajda ismimi yazmaya unutmuştum telim 05374017378.selamlar Giresunluyum demiştim beykozda oturuyorum

img

halit_yildiz

15 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bartuğ bey eğer mümkün olursa 2sini beraber vermek istiorum bu zamana kadar hiç ayrılmadılar.

img

arzukavuzlu

20 yıl 4 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tamam arzu hanım nasıl isterseniz benim için hiç sorun olmaz kocaman bahçeli evimiz var dişi ve erkek dimi köpekleriniz bence sorun yok detayları msnde konuşabiliriz eklerseniz sevinirim. [email protected] bekliyorum

img

bartug

15 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm, köpeklerinizi sahiplenmek isterim, (kujum_17) ekledim ben sizi..

img

koparan_17

15 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

0538-280-48-21 istanbul beykoz

img

oqulcan1979

15 yıl 3 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arzu hanım merhaba köpeklerinizi sahiplenmek isterim ama bilgi werirseniz iyi olur yeriniz nerde köpekler kaç yaşında dişimi erkek mi eğer bunları belirtirseniz sizle görüşeceğim he burda yamayım diyorsanız ekleyin beni [email protected]

img

alparslangokay

15 yıl 4 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ