Kanatlı Kümes Hayvanları

horozum çok hırçın sakinleştirmek için ne yapmam lazım..
Başlıktata dediğim gibi horozum çok hırçın yem vermek için,yumurta almak için bahçeye indiğimde horozum bana soluk aldırmıyor bahçede çomakla dolaşmak zorunda kalıyorum sakinleştirmek için ne yapmam lazım horozumu çok seviyorum kesmekte istemiyorum bilen abilerim kardeşlerim varsa lütfen yardım etsinler TEŞEKÜRLER.. İŞTE HOROZUMUN RESMİ.. 🔒 Üyelere Özel

Kardeşler canlı örneği burada.Ayıp değil.Köyde bizim horozumuz vardı.Hırçındı, küçük çocukları ürkütüyordu.Biraz hovarda idi,tavukların başında tüy bırakmamıştı.Artık ailece kesilmesine karar verdik.Babam evde olmadığından horozu kesmeye komşumuzun noktali kızı soyundu.Horoz aslında o kızıda ürkütüyordu.Evet kesilmek üzere olan bizim kart horoz bahçede tavuklarla beraberdi.Yürya peşine,zorda olsa kesilecek horozu yakaladık.Komşunun süslü kızı aa yazık dedi dudak altı gülerek, keselim mi şimdi?Annem ona kız kopar kafasını .Noktali fistanın kanlanırsa yıkarsın dedi.Besmele ile horozu önce kucağına aldı sakinleşsin diye.Cirlayınca okşadı,daha sonra kıbleye yatırdı.Sağ ayağıyla ayaklarını sabitledi.Besmele ile birkaç defa bıçağı sürttü.Nesibe'nin ayaklarının altından kurtulmak için çok çırpındı.Ama çırpınışları nafile.Başı noktali Nesibe'nin elinde kaldı.Horozun kanat çırpınışları Nesibe'nin noktali fistanının irice beyaz noktalarını kanlattı.Horozu afiyetle yedik.Bu hikaye Türk kadınının cesaretli olduğunu gösterir.Yerine başka horoz satın aldık.İyi günler dilerim.

Yanıtlamak için giriş yapın