Kanatlı Kümes Hayvanları

horozum çok hırçın sakinleştirmek için ne yapmam lazım..
Başlıktata dediğim gibi horozum çok hırçın yem vermek için,yumurta almak için bahçeye indiğimde horozum bana soluk aldırmıyor bahçede çomakla dolaşmak zorunda kalıyorum sakinleştirmek için ne yapmam lazım horozumu çok seviyorum kesmekte istemiyorum bilen abilerim kardeşlerim varsa lütfen yardım etsinler TEŞEKÜRLER.. İŞTE HOROZUMUN RESMİ.. 🔒 Üyelere Özel

dahada beter oldu artık sopayla vurmaya başladım ayaklarımı yara yaptı:d

peki ne yapmayı düşünüyorsunuz.aslında dövüş horozu olarak kullanılabilir horozunuz:)gerçekten zor bir durum.bari ayrı tutunda kümesteki tavukları parçalamasın..

bu sabah kümese yumurtaları toplamaya girdiğimde ben tam toplarken oda kümese girdi ve heryerimi gagagladı kümeste küçük eğilerek girdiğim için ne yapcağımı bilemedim ama artık sopayda dövmeye başladım artık akıllanmassa ya satıcam yada kescem..

sabri harbiden ağzımı bozdurcan lan si...git başımdan lan sana bişi diyenmi oldu msn ni verde göstereyim 15yaşını yavşak sen daha vitaminken biz simit satıp aileyi geçindiriyoduk

abiler durun böyle muhabbetler hiç hoş değil.sizlere yakışmıyor.lütfen birbirimize sataşmayalım.beğenmeyen yorum yazmasın

aptal ya sitenin içine etti yorumlarıyla

haklısınız ama artık konuyu uzatmaya gerek yok.horozu ne yaptınız karar verdiniz mi?

Sabri34 bir muhabbette sen aç bari olgun olsun bizde ciddi konuların hangisi olduğunu öğrenelim

aptalın önde gideni

Kardeşler horozu sakinleştirmenin iki yolu vardır.Birinci yol horozu başkasına satmaktır.Yani horoza el değiştirmektir.Yerine başka horoz tercih etmektir.İkinci yol horozu kesmektir.Kırsal kesimde kadınlar ikinci yolu daha çok tercih ederler.Sağlıcakla kalınız.

Yanıtlamak için giriş yapın