kesinlikle ücretsiz siyam baba anne mavi gözlü ankara kedisi 4 yavru
bir aylıklar ikisinin yüzü maskeli mavi gözlü uzun tüylü ikisi sütlü kahve uzun tüylü yok böyle bişey sadece ankara içi verilir ve kesinlikle ücretsiz. sadece uygun ortam ve şahidliğimde aşılarıyapılacak,birinci sınıf mama verilecek ve sakın pet marketten gelmeyin valla falakaya yatırırım
merhabalar.ankarada yaşıyoruz ve yavrulardan birini sahiplenirsek eğer istediğiniz zaman görüp sağlığından keyfinden emin olabilirsiniz.mail adresime foto gönderebilirseniz sevinirim..
🔒 Üyelere Özel
merhaba
Ankaradayiz ve yavrulardan birini (olursa gri disiyi) sahiplenmek istiyoruz. fotograflarini 🔒 Üyelere Özel adresine gonderebilirseniz sevinirim..
Ankaradayım. Kesinlikle iyi bakacağıma emin olabilirsiniz. Mümkünse dişiyi almak istiyorum. Yavrular hala elinizde mi?
sadece bir tane kaldı erkek olan
🔒 Üyelere Özel ankarada yaşıyorum.minik bi kedi yavrusu istiyorum.fotoğraflarını yollarmısınızz tolga bey
merhaba ben tam bir hayvan hastasıyım bende minyatür pincher var 6aylık safkan yanına kardes arıyorum ewimde bakıyorum
onu kendı cocugum gibi bakıyor ve büyütüyorum kendimden daha fazla ilgileniyorum.. kedilerinize talibim özellikle dişi istiyorum
şimdiden tşkler haberlerinizi bekliyrrum
🔒 Üyelere Özel
mümkünse kedilerinizi resimlerini bana da gönderir misiniz ?
🔒 Üyelere Özel
kedilerin fotolarını yollayabilirmisiniz acaba..
🔒 Üyelere Özel