kesinlikle ücretsiz siyam baba anne mavi gözlü ankara kedisi 4 yavru
bir aylıklar ikisinin yüzü maskeli mavi gözlü uzun tüylü ikisi sütlü kahve uzun tüylü yok böyle bişey sadece ankara içi verilir ve kesinlikle ücretsiz. sadece uygun ortam ve şahidliğimde aşılarıyapılacak,birinci sınıf mama verilecek ve sakın pet marketten gelmeyin valla falakaya yatırırım
iyi günler ankaradayım kedinize çok iyi bakarım 🔒 Üyelere Özel tel 🔒 Üyelere Özel mesaj atın yeter
eğer o zamana kadar kedimiz olmaz ise biz de talip oluruz (: iyi günler..
kedileriniz hala duruyorsa birini sahiplenmek isterim...sizde uygun bulursanız fakat ben izmir deyim...en kısa sürede cvbınızı 🔒 Üyelere Özel
merhabalar ben ankaradayım. yeni yavrularınız olduysa bir yavruya bakmak isterim
tel:🔒 Üyelere Özel ulaşabilirseniz sevinirim.
merhaba ben istanbulda oturuyorum ama elinizde yavru siyam kedi var mı eğer varsa erkek olanı almayı çok istiyorum teşekkürler..
merhaba yavru kedi istiyoruz 2 kızım var ve her tür hayvanı çok sev,yorlar gecen hafta bir hayvanat bahcesınde kedi yavruları gördük ve vermediler kızlaarım çok üzüldü sizinkilerden bir tanesini verirseniz çok seviniriz teşekkürler beyaz olabilir varsa saygılar
merhaba, epeydır annemle bırlıkte bır yavru kedı bakınıyoruz...sağlıklı ve sevgi ile yasayacağı bı ev olucak...özellikle maskeli olan erkek yavru ıle ılgılenebbılrız..resim gönderebilirmisiniz? 🔒 Üyelere Özel
yeni bebekler oldu ankara kedisi anne ile chinchilla babadan olma biri şampanya rengi erkek öbürü gri dişi isteyenlerin mail adresine foto gönderirim tabi ankarada oturmak kaydı şartı ile verilecektir anne ve babayı göre bilirsiniz
meraba ankaradayım we kedımı yenı kayvettım maıl atarsanız kedınıze cok ıı bakıcagımdan emın olabılırsı🔒 Üyelere Özel
neden ankara içinde veriyorsunuz anlamadım.bn eskişehir de oturuyorum ve ankara kedisi arıyorum.Çok istiyorum kedi ve herkesten de iyi bakacağıma eminim...düşünürseniz mail adresime resimleri ile cevap yazarsanız bir yavru almayı çok isterim...
🔒 Üyelere Özel