Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Suyu Sıcak Olmasına Rağmen YEM YEMİYOR !!?? - 2.sayfa

Merhaba ; Kaplumbağamız Tostos suyu 26 derece olmasına rağmen yemini yemiyor. Normalde Gamarosu çok sevmelerine rağmen şimdi Tostos yemini yemiyor. Su ısısını mı arttırmalıyım ne yapmalıyım ??? Yardım edinnnn ???!!

img

ttmmv

15 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ttmmv, Senin kaplumbağanın durumu için yaptığım araştırma sırasında şu ilginç bilgiye rasladım. "Su seviyesi mutlak ve mutlaka yüzebilecekleri yükseklikte olmalıdır... Aksi taktirde hantallaşır ve sürekli uykuya dalarlar. Dolayısı ile yemden kesilip hastalanmalarına neden olabilir..." Senin kapluşun hasta değil, diğeri çok iyi durumda, kış uykusuna yatması için bir sebep de yok. Geriye tek bu ihtimal kalıyor gibi görünüyor. Bence denenebilir ve gerçekten böyle bir sebepten dolayı yemiyor olabilir. Bana ilginç geldi. Belki denemek istersin diye yazdım. umarım kısa zamanda yemeye başlar.

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

marti,sebebin o olduğunu sanmıyorum..benimkiler 6-7 ay ayakları yerde yaşadılar ama yemeyi bırakmadılar..sanıyorum yemlerden sıkıldı tostos.. ttmmv et ya da tavuk vermeyi deniyor mu bilmiyorum..ama verirse yiyeceğini düşünüyorum..

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ