Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
ŞAHANE İNGİLİZ ÇİFTİ ALDIM - 2.sayfa
MERHABA ARKADAŞLAR 1- ÇİFT ŞAHANE İNGİLİZ ÇİFTİ ALDIM..... ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR http://evcilweb.com.tr adresinden ALABİLİRSİNİZ....... FİYATI BİRAZ PAHALI OLSUN İYİ KUŞ OLSUN... ÖYLE DEYİLMİ?
mumit arkadaş bende tekirdağda oturuyorum.buraya kuş satmaya mı geliyorsun.burda ki bütün kuş satan yerleri biliyorum. lütfen bana yaz.seninle konuşmak isterim
merhaba xwing2005.tekirdağa 15 km.kala demirkaya mevkiinde bahçeli havuzlu üç katlı tripleks im var.hafta sonları oraya giderim.Tekirdağda kuş satmıyorum.Siz tekirdağda oturduğuna göre sizden bir ricam olacak.O civarlarda göl veya gölet varmı.Balık tutmak için.Tuttuğum balıklarımı 31 tonluk havuzuma koymak istiyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.
DERYAM232323 sözlerine dikkat et yazarken yanlış oluyor. sana her şeyi zaman gösterecektir. Sende bizde buradayız. Güle güle besle evcillerini hep mutlu ol. Hakarete hamiz kelimeler seni yüceltmez. Tekrar söylüyorum. yanlış yapma,kelimeleri yanlış yorumlama. Saygı ile kal saygılar.
slm DERYAM232323 vermiş olduğun adresteki kuş resimlerine baktım biraz öncede.şahane ingiliz çifti dediklerin bunlarsa.o kişiden kuş alınmaz.ne kadara aldığını söylersen herkesi aydınlatmış olursun.senin bide hakiki ingilizleri görmeni tavsiye ederim.güzel kuşlar ama.bu kuşlar ingiliz kırığına benziyo.soldaki ingiliz kırığı gibi ama sağdaki yeşil dişi galiba,o hiç ingilize falan benzemiyor.belkide ben yanılıyorumdur.daha iyi anlayan arkadaşlar resimlere bakıp fikirlerinizi yazarsanız bizleride aydınlatmış olursunuz.ben sadece görüşlerimi yazdım.herkese teşekkürler. evcilli muhabbetler...
arkadaşlar adamın hevesini neden kırıyosunuz.. bende resimlere bektım.. erkek ingiliz ama jumbo değil.. dişi hakkında yorum yok ufak sadece.. arkadaşım sende güle güle besle..
mrb ... arkadaşlar. sözlerimde kimseyi kırmak istemedim....... sadece başkalarını hakkında kötü yorum yapılmasını sevmiyorum.... herkesde kuş besleyip satabilir ama başkalarının hakkında kötü şeyler söylemeyiniz...... hepinize iyi muhabbetler dilerim...... kimse birbirini kırmasın...... kimse başkalarının hakkında bilmeden yorum yapmasın.........
slm ben urfdadayım bana tepeli muhabbet lazım yardımcı olursanız sevinirim tam tepe olması lazım saygılarımla [email protected] mehmet demirbilek