Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
ŞAHANE İNGİLİZ ÇİFTİ ALDIM
MERHABA ARKADAŞLAR 1- ÇİFT ŞAHANE İNGİLİZ ÇİFTİ ALDIM..... ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR http://evcilweb.com.tr adresinden ALABİLİRSİNİZ....... FİYATI BİRAZ PAHALI OLSUN İYİ KUŞ OLSUN... ÖYLE DEYİLMİ?
Sen daha once ingiliz beslemedigin icin sahane oldugunu saniyorsun.sana kusura bakma ama elden cikmis uretimden dusmus kslari es diye yollamistir. Ingiliz kuslarin orjinalini gormek istiyorsan Baileys in dedigi yere bak. Aklima gelmisken kanat boylarinin esit olup olmadigina bakarsan iyi olur. Icinde guzel kuslara sahip olmanin vermis oldugu heyecanla kus simsarlarin ekmegine yag surme.Insanlarda gercekten bu adam iyi kus satiyor diyecek......
MERHABA NOMEAME İNGİLİZİN KRALLARINI BESLİYORUM. VE SEN evciwebe DÜŞMAN OLDUĞUN İÇİN BÖYLE YAZIYORSUN.... İSTİYORSAN EYER 250,000,000 TL BANA GÖNDER İNGİLİZİN KRALINI GÖR.....HEM SEN NİYE SİMSAR DİYORSUN SİMSARLIK SENİN YAPTIĞINA DENİR.... HERKES BU SİTEYE KUŞLARINI ANLATMAK İÇİN GELİYOR... BENDE ANLATTIM VE MİLLETE TAVSİYEDE ULUNDUM....... SEN KUŞTAN NE ANLARSIN. ORTALIK KUŞU BESLİYEN KUŞLARDAN NE ANLIYACAK... İŞİ GÜCÜ ONA BUNA ÇAMUR ATMAKLA GEÇER...........
Merhaba Deryam232323.Ben istanbuldan tepeli,taçlı ve diğer cins muhabbet kuşu üreticiyim.bir yandan da baba mesleği olan muhasebeciyim.Ben üretici olarak hiç bir zaman iyi bir kuşu satmam satamam elimde tutarım.Yalnız üretimi bitmiş yada bitmek üzere olan kuşları satarım.Hangi üretici arkadaş iyi kuşu satar ki.Satılır mı böyle güzel, verimli ve iyi kuşları. Üstelik çift almışsınız kim bilir kaç yaşındadır ne haldedir. Yıpranmış kuşları bir ilaç ve madde ile genç kuşmuş gibi gösteri yor bilemezsiniz ayaklarında bilezikleri olsa bile pek güvenmeyin.Ben tepeli ve taçlı muhabbet kuşlarımı Londrada ve Brezilyadaki akrabalarımdan yavru iken alıp 1 - 1.5 sene büyütüm eşe attım. Şimdi çok güzel yavruları alıyorum.Ben bu çift kuşlarımı ölene kadar satmam.Yavruları ise en küçüğü yada üretime elverişli olmayanlara satıyorum.Piyasaya doldurmuyorum.Ben eskiden izmirdeki ve ankaradaki üreticilerden hazır çift almıştım çok zarar etmiştim.O zamanın parası 2300 dolardı. Seçtirmiyorlardı.En iyi yöntem yuvadan yeni çıkmış 1.ve 2.yavruları satın almak (yani diyelim bir çift kuş beş tane yavru çıktı o beş tanenin en büyüklerinden 1 veya 2 tanesi) ve onları 1 sene kadar kuvvetli mama ve vitaminler vererek ilgilenen sahibiyle beraber büyütmek. Sonra eşe atmaktır.Tabi 1 sene boyunca epey masraf oluyor.Bu şekilde hem kuşların huylarını tanımış oluyorsunuz hemde istediğin gibi verim alabiliyorsunuz.Verimli olması için başka tekniklerde var tabi.
MRB... MUMİT Senin kim olduğunu bilmiyorum ama senin sözüne göre bütün kuşçular aynı sen kendini bile katıyorsun........ hepinizinde piyasaya kötü kuşları sattığınızı söylüyorsun..... peki neden böyle yapıyorsunuz sizz kendinizi kuşları satın alanların yerine koyun..... ve düşüncenizi bana cevap yazınız............. bu arada siz kendiniz böyle yapıyorsanız. başkalarını niye işin içine katıyorsunuz....... artı benim aldığım çift belliki genç..... 15- yıldır kuş besliyorum... Ama yavru alamadım.... bu önemli olsun veya önemli olmasın diyelim..... Sonuçta 15- yıldır kuş besliyorum... genç kuşu ihtiyar kuşu biliyorum....... Siz bir kuşu kaç yaşına kadar beslediniz. ve kuş kaç yaşında öldü.....
merhaba.Ben allahtan korkan bir insanım işime yaramayan kuşlarımı en incesine kadar anlatır öyle satarım.Bana kötü kuş sattın kandırdın verdiğim para haram olsun dedirtmeden herşeyi doğruyu ve yaşlarını söyleyerek öyle satarım bazen 1 çiftime 15 ytl.ye kadar düşürüp satıyorum.bir insanı kandırmam için ahireti boylayacak değilim. Ve ben sekiz yaşımdan beri muhabbet kuşu besliyorum şuan 27 yaşındayım.Komşudan yavruyken aldığım yeşil renkli afacan isimli erkek kuşum şuan 13 yaşında kasımda 14 e girecek ve çok sağlıklıdır afacanın annesi konuşan kuştu annesi yaşıyor mu bilmiyorum.Komşum Amasya Suluovaya taşınmış.Tepeli ve Taçlı kuşlarımda ölen olmadı ama diğer cinslerimi 3 yaşından sonra elden çıkarıyorum.Bazı kuşlarımda ani ölümlerde oldu.Dün hiçbirşey yokken bugün öldüğü oluyor.Her üreticide oluyor. Tekirdağa yola çıkmam gerekiyor.Kendinize iyi bakınız.İyi akşamlar.
kusura bakmayin DERYAM232323: ne yazik ki yazdiklarim sizin tarafinizdan yanlis anlasilmis.ben size simsar demedim gayet acik bir sekilde sana satan elemana soyledim.bir diger uretici arkadasim zaten gerekli bilgiyi sana verdi.gerci bu saatten sonra senin icin bir sey degismez ama ben bu foruma bakip senin gibi kandirilan baskalari olmamasi icin ugras veriyorum...... size iyi gunler gerceklerle kalbinizi kirdiysam ozur dilerim....
Selam DERYAM232323. Bende bir üreticiyim. nomeame ve mumit''e katılıyorum. Bak sadece katılıyorum. Kuşları almış olduğun firma için bir şey söylemiyorum. Ama malesef gerçekler böyle.Hele mumit seni dürüstlüğünden dolayı ayrıca tebrik ederim. Üzgünüm arkadaş ama doğru alternatifi olmadığı için doğrudur. Birde aldığın fiyatı öğrensek DERYAM232323. Kolay gelsin.
MERHABA ARKADAŞLAR... BENİM KUŞLARI ALDIĞIM KİŞİ.... KESİNLİKLE BİR DÜKKAN FELAN İŞLETMİYOR... ZEVK İÇİN KUŞ BESLİYOR...... SİZ KUŞCU OLARAK BİR YANDAN HAKLI OLABİLİRSİNİZ... AMA KESİNLİKLE HİLEYİ İŞİN İÇİNE SOKARSANIZ... BAŞKALARINIDA BU İŞE ORTAK EDERSENİZ... BU HİÇ İYİ BİR DURUM DEYİLDİR.... SİZ EYER KUŞLARI SATARKEN HİLE DÜŞÜNEREK YAŞLI KUŞLARI GENÇ DİYE MİLLETE SATARSANIZ....... MİLLET MUTLAKA ARKANIZDAN KÜFÜR EDECEKTİR.... HAAAA BENİM ÖYLE BİR DURUMUM OLMADI... ZATEN KUŞLARI ALANA KADAR BEN NELER ÇEKTİM... BANA KUŞLARI SATAN HARUN BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM.... ARKADAŞLAR TEKRAR SÖYLÜYORUM... BAŞKALARINI KENDİNİZE BENZETMEYİNİZ... KUŞLARIN RESMİNİ GÖRMEK İSTERSENİZ....... http://aktas.web.tr.tc/ adresinde fotoğraflara bakınız.....
slm arkadaşlar.bende bir iki bişey söylemek istiyorum.DERYAM232323 arkadaşım forumları biraz incelersen evcilweb sitesinin sahibi hakkında ama doğru ama yalnış bazı bilgilere ulaşabilirsin.o şahsın müşteri bulmak kuşlarını rahatca pazarlamak için site kurduğunu, onunla msn de konuşmuş arkadaşlar yazmışlar.ayrıca bu arada nerden bilelim DERYAM232323 senin o şahıs olmadığını.ortaya böyle bi konu atmadığını.ben üretici falan değilim ama diğer arkadaşlara katılıyorum.mantıklı bi şekilde düşündüğün zaman hobi olarak besliyen bir kişi sana iyi kuşlarını satsın!satarsa ne anlar o hobiden.önemli olan iyi, kaliteli sağlık kuş beslemek değil mi?herkese evcilli muhabbetler...