Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kaplumbağa bakımı - 3.sayfa
slm arkadaşlar..kaplumbağa bakımı ile ilgili bilmediklerimi sizlerden öğrenmek için bu başlığı açtım yardımlarınızı ve örenilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
slm arkadaşlar.ben sera yemi aldım hiç yemediler bir çok yem var elimde karides kurt ve kurtcuk karidesi de yemediler diğerlerini gayet güzel yiyolar.fakat ben o yemleri açık olarak alıyorum paket halinde bulamıyorum yani normal şeffaf ambalajlarda bi sakıncası olurmu.ve ben normal kaplmbağa havuzlarında besliyorum akvaryum düşünüyorum fiyat konusunda bi bilginiz varmı??
o kadar çok üzerlerine titriyorum ki ama iyi bişey değil çok titreyince daha çok hastalanıyolar.çok yem veriyorum bi sakıncası var mı peki saatleri olsa yani yem saatleri bu daha mı iyi olurr??
Ecem bir kaç başlıkda 10`a yakın soru sormuşsunuz. Forumdaki sabit başlıklarda öncelikli yaşam koşulları ile ilgili detaylı bilgiler mevcut. Okuduğunuzda sorularınızın %90 ının cevabını verecektir. KAplumbağalarınızın üzerine çok titrediğinizi yazmışsınız fakat bakım koşulları ile ilgili herhangi bir adım atmamışsınız. Öncelikli olarak bütçenizin yettiği en büyük akvaryumu ve ona uygun ısıtıcıyı almanızı tavsiye ederim.