Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Lütfen bana uygun köpeği bulun fiyatı farketmez (2 milyara kadar ) - 2.sayfa

Arkadaşlar evimde bir iran kedim ve 2 de balığım var birde köpek arkadaşm olmasını istiyorum cins hakkında pek bilgim yok dogo yu sevdim saldırganmış kararsız kaldım yorkshire terrier uygun fakat birazda vahşi gözükmesini istiyorum bi fikriniz var mı?sadık,itaatkar biraz oyuncu istiyorum

img

princess89

15 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Evimde toplam 12 kedim ve bi terrierim var, kedilerimden biri de İran. Sanırım aradığınız köpek bende:) 3.5 aylık Dogo Argentino yavrusu, bakamadığı için arkadaşım masrafı karşılığı vermek istiyor ve yaklaşık 1 ayır EVDE benimle kalıyor dogo. Kedilere çok alışkın, hatta zavallının yüzü tırmık içinde ama o hiç aldırmıyor uslu ve itaatkar bi hayvan. düşünürseniz: 05056171714

img

xxirem

15 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kedınle uyumlu olacak kopek cınsı sus kopegıdır arkadasım ozellıkle oyuncu ve sevımlı olmaları nedenıyle tercıh edılırler 1 yasında 30 cm sus kopegım var her turlu komut ve terbıyeye sahıptır 170 lıraya verıyorum ılgılenırsen maıl adresım [email protected] dan yada cep numaramdan ulasabılrsın 0534 604 23 89

img

asyaa

15 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pincher size uygun bence hem çok sevimli hemde sinirli ama küçücük bişi oluyorlar hee boyundan büyükte sesleri vardır eğer böyle bi köpek düşünürseniz asya diye bir arkadaşımız var sitede onda varmış 170 tl.ben almak isterdim o köpeği ama ücret veremem malesf öğrenciyim nihayetinde size tavsiye ederim....

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:) ay inanmıorum bu kadr olur özür dilerim ya sizin yazdığınızı görmemişim asya :) direk konuya baktım yorumları okumamıştım pff kötü oldu neyse k.bakmayın.

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

rıca ederım dusunup tavsıye ettıgınız ıcın tesekkurler bu arada =)

img

asyaa

15 yıl 1 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ