Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

Lütfen bana uygun köpeği bulun fiyatı farketmez (2 milyara kadar )

Arkadaşlar evimde bir iran kedim ve 2 de balığım var birde köpek arkadaşm olmasını istiyorum cins hakkında pek bilgim yok dogo yu sevdim saldırganmış kararsız kaldım yorkshire terrier uygun fakat birazda vahşi gözükmesini istiyorum bi fikriniz var mı?sadık,itaatkar biraz oyuncu istiyorum

img

princess89

15 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm 1.5 aylık 3 erkek doqo yavrum var ılqılenırsen ara benı 0554 789 09 76

img

murry06

15 yıl 6 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

usta alman kurdu var erkek ilgilenir misin

img

ktykzlky

15 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Barınaklarda bir sürü sahip bekleyen cins köpek var.Onlara sıcak bir yuva sağlayabilirsiniz

img

fundharma

15 yıl 5 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size en uygun köpek golden retriever.isterseniz elimde bi tane yavru var.tuvalet eğitimi olan gürültüsü olmayan oyuncu verdiğiniz komutu yerine getirir.

img

marmaid

15 yıl 5 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ödeyebilecegin miktarı belirtmekle iyi yapmamıssın bence sanalda seni dolandırmak isteyenlerle karsılasabilime ihtimalin cok yüksek

img

sakir_3868

18 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kötü niyetle söylemedm ömür boyu yanında olabilceğim için iyice araştırmak istedim gerekli masraf önemli değil benim için barınaktaki köpeklerin hepsi bizim ayda en az 2 kere barınakta yım

img

princess89

15 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

size çok güzel bir ingiliz terrier 2.nolu köpeğimi verebilirim. aşıları tamamdır vede çok sadıktır kedinize karşı hiç bir sorunyasamazsınız öayrıca sadece 750m dir

img

ozu_30

15 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

telefon numaramı vermesini unutmuşum 05313939179ara konuşalım çok uysal bir köpektir

img

ozu_30

15 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende de 2bucuk aylık golden war 1000 tl ye aldm tüm malzemelryle beraber ewde istenmediği için satıorum çok bişi de istemiorm 500 tl ye wercm düşünürsen ara konusalm 0555 718 04 24 tuwet egitimi war bide oturdn anlıo

img

bgr_erten

15 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ