Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Öğün sorunu... - 2.sayfa
Merhaba! Yaz başında kaplumbağam biraz iştahsızdı bende oyüzden 3öğün yem vermeyi denedim ve kısa sürede toparlandı.Artık hiçbir sorunu olmadığı için ve biraz daha az yemesi için öğünü 2ye indirdim öğlenleri dereotu,meyve,domates gibi şeyler veriyordum birsüre öğlenleri birşey vermemeye karar verdim fakat kapluşum neredeyse akvaryumu yıkacak çok gürültü çıkarıyor ve önünden geçtiğimiz anda şap şap suya vuruyor sürekli ne yapacağımızı şaşırdık:) bu hareketler sonucunda dayanamayıp yem veriyoruz ozaman sakinleşiyor.Butür hareketlerine aldırış etmemeyi denedim ama olmuyor bunu durdurmanın bir yolu yok mu?
Rica ederim burr. Daha iyi bir çözüm bulabilirsem yine yazarım. En azından ailenin yanında olması beni çok sevindirdi. Senin kadar olmasa da eminim çok iyi bakıyorlardır. Bu arada ÖHÖÖÖ diyerek MİNİK lafımızı geri alıyorum KOCAMAN olmuş Badem`den.:))Ailenle görüşürken bizden de sevgilerimizi ilet Badem`e. :)
tabiki iletirim:) Ailemden başka kimseye güvenemem zaten bakım konusunda özellikle annem çok seviyor Badem`i oyüzden şanslıyım ilgilenenlere teşekkür ederim iyi günler herkese