Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

BONCUK YEMEK YEDİ!!!!!:) - 2.sayfa

UZUN ZAMANDIR HİÇBİRŞEYE BU KADAR SEVİNMEMİŞTİM... BU SABAH TEKRAR İLACINI VERDİK VE BİRAZ CANLANMASINI SABIRLA BEKLEMEYE BAŞLADIK. AMA SONUÇ YİNE SIFIR. HATTA YEMİ CIMBIZLA AĞZINA SOKMAYA BİLE ÇALIŞTIM, NE Mİ OLDU? SUYA ATLAYIP HEPSİNİ TÜKÜRDÜ :S KIZIMI OKULA BIRAKTIKTAN SONRA AKVARYUMCU AKVARYUMCU GEZİP BİR ÇÖZÜM ARAMAYA BAŞLADIM. AYAKLARIMA BAYAA Bİ KARASULAR İNDİKTEN SONRA EVE BİR KUTU SANYU TURTLE STİCK, BİR TUTAMCIK DA KURTÇUKLA DÖNDÜM. AMA KONUŞTUĞUM HERKES KAPLUMBAĞAMIZIN ÖLMEK ÜZERE OLDUĞUNU, BOŞUNA UĞRAŞMAMAMIZ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ. YİNE DE ÜMİTLE EVE KOŞTUM GÜNEŞLENMESİ İÇİN CAMIN ÖNÜNE YAPTIĞIM KUTUYA KOYUP KURTÇUKLARI ATTIM VE O DA NE! ÜÇ TANE KURTÇUĞU BİRBİRİ ARDINA MİDEYE İNDİRDİ. TAM BEŞ GÜNDÜR AÇTI...SEVİNCİMİ ANLATAMAM. AKVARYUM ALMAK İÇİN BİRKAÇ PAZARLIK TA YAPTIM AMA BURRR`DAN TAM BİR SONUÇ ALMADAN KARAR VEREMEDİM. ZATEN SATIN ALABİLECEĞİM FİYATTAKİ BİR AKVARUMUN BOYU DA ŞU ANDA KULLANDIĞIM KUTU KADAR. ŞİMDİLİK GELİŞMELER BÖYLE.

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili martı yardımına teşekkürler. Hastayken yumurta beyazı ve tavuk denedim ikisini de yemedi. Birkaç gün sonra tekrar deneyeceğim.Şimdilik sadece kurtçuk ve turtle stick yiyor. Fındık ve Badem`i de yazılarından takip ediyorum. Çok tatlılar. Yardımına teşekkürler Yasdal, Doğru forumlar hakkında hiçbir bilgim yok. Ben sadece cümle başlarında büyük harf yazmak zor geldiği için böyle yazmıştım. Bonuk`a gelince canavar gibi. Hasta olmadığında su sıcaklığı 24 derece yeter herhalde. Bu arada antibiyotikle iyileşti. Her sabah on dakika antibiyotikli suda yüzdürdüm. Bir kaç gün daha devam edeceğim. Gözleri tamamen indi ve ilk günlerde hiç kımıldamayan, sürekli uyuyan o değilmiş gibi hiç sudan çıkmıyor. Gece kalkıp bakıyorum hala uyanık, valla cin gibi. Hatta ağzının tadını acayip biliyor, satıcını verdiği uyduruk yemi ağzına sürmüyor sadece sonradan aldığım kaliteli yem ve kurtçukları yiyor. Desteğinize teşekkürler.

img

asegul07

ÖZEL MESAJ

Aysegül, ben Boncuk`u merak ediyorum. Tamamen iyileştimi?

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Marti, ilgine çok teşekkürler. Zaten bu siteye ilk üye olduğumda ben de sana karşı bir yakınlık hissetmiştim. İkimiz de bu işe aynı günlerde bulaştığımız için sanırım. Ayrıca ``TEŞEKKÜRLER`` başlıklı yazımı okuduysan orada sana da bir teşekkürüm var... Fındık ve Badem`i ben de her gün takip ediyorum hatta bu kadar çabuk büyümelerine çok şaşırdım. Boncuk`a gelince canavar gibi kerata, yem verince hemen yiyor. eski çekingenliğinden eser kalmadı. Ama ağzının tadını da biliyor öyle herşeyi yemiyor. Sadece kurtçuk ve Turtle stick denilen yemden yiyor. Selamlar...

img

asegul07

ÖZEL MESAJ

Aaaaa! Yazını şimdi okudum. Gözümden kaçmış. Çok teşekkürler övgülerine. Cahillik içinde yüzerken sana yardımım olabilmişse ne mutlu bana. Boncuğun iyi olmasına da çok sevindim. Çocuklara ve Boncuğa sevgiler. Görüşmek üzere. :)

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aslında sana pek cahil diyemiyorum, en azından sen (ve ben) hayatımıza giren canlıya ve onun yaşama hakkına saygı duyup elimizden geleni yapıyoruz. Ama hala yıllardır kaplumbağa besleyip te kış uykusuna yattı ne yapayım, ya da fanusta bakıyorum hala çok iyi yaşıyor diye mesaj atanlar var ya onlar cahillik içinde yüzüyor asıl... Fındık ve Badem`e çok iyi bak, annene de çok selam söyle... Mesajlarını bekliyorum, sayfayı açınca ilk baktığım senin bir şey yazıp yazmadığın oluyor doğrusu...

img

asegul07

ÖZEL MESAJ