Kanatlı Kümes Hayvanları

Harika Ferikler

28 Eylül 2009 Pazartesi Bu gün fotoğrafladım  ayrıntılar http://thares.blogcu.com/

28 Eylül 2009 Pazartesi
Bu gün fotoğrafladım ayrıntılar 🔒 Üyelere Özel

beni bile sinirlendirdiniz artık nedir bu ya size ney ben memnunum madem amacınız bizi kırmak değil o zamn bir lafı söylemeden iki kere düşünün.Lütfen bir dahada bu resimlere karışmayın.ben yorumumu yaparım oylama yaptırmayın sitede kim resimlerin devam etmesini istiyor diye ama isterseniz onuda yapalım.

bu arada celil abi buu son resimde follukta yumurtaların altındaki talaş mı bende folluk ve yemlik yapacağım.o yüzden bilgi almak istiyorum.

sbt kardeşim

Yemlik olarak 4 tavuk 1 horoz kalınca ben çukur ve geniş çinko tabak kullanıyorum tabak yerden 10 cm yükseklite ve tavukların içine girmeyecekleri şekilde.

Benim yemlikte aradığım özellik tavukların rahat,  temiz ve dağıtmadan içine başka istenmeyen maddeler girmeden beslenebilmelerini sağlamasıdır. Bunu sağlayan her türlü kap kacak yemlik olarak kullanılabilir.

Follukta bütün tavuklarım (4tane) yumurtalamaya başlayınca folluk tabanına kurumuş çim serdim talaş serilebilir saman konulabilir hatta temiz kum bile serilebilir eğer yumurtlamayan tavuklar olursa onlar folluklardaki serilen metaryelleri deşinerek çıkarıp dağıtıyorlar.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

evet celil abi çok sağol bende birşeyler tasarladım sizlerede sunacağım en kısa zamanda inşallah yeni kümesimi yalnız tek sorunum var o da resimleri siteye direkmen ekleyemiyorum yardımcı olurmusunuz.celil abi.

Sayın sbt HTML Editörü Yükle Tıklayarak oradaki sarı zarfa tıklıyorsunuz oraya fotoğrafların img lerini yüklüyorsunuz fotoğraflar yayınlanıyor.

çok sağol ceil abi.

Merhaba ne mutlu size yumurtadan yumurtamaya kadar fotoğraflarla izlemişsiniz. Size bazılarının kızmaları normal buna tıp dilinde kıskançlık diyorlar ki ben bile size şimdi kıskandım

ibrahim bey size katılıyorum

Horozum

Yanıtlamak için giriş yapın