Kanatlı Kümes Hayvanları

Harika Ferikler

28 Eylül 2009 Pazartesi Bu gün fotoğrafladım  ayrıntılar http://thares.blogcu.com/

28 Eylül 2009 Pazartesi
Bu gün fotoğrafladım ayrıntılar 🔒 Üyelere Özel

Horoz ve Tavuklarım

06 Şubat 2010 Cumartesi

Ayrıntılar ve Detaylar 🔒 Üyelere Özel

celil abi çok güzeller gerçekten her geçen gün köy tavuklarına olan ilgim artıyor sayenizde..

Sayın sbt

Köy tavukları bakımı masrafsız dayanıklı yediklerine göre yumurta verimleri yüksek ve renk cümbüşünü kendilerinde barındıran tavuklardır bunları sevmemek ne mümkün. Bütün kanatlılar sevilmeye layıklardır

syn:Matrabaz Şaka amçlı mı yoksa gerçekmi söylediğinizi tam kavrayabilmiş değilim ama eğer sözleriniz gerçekse çok kırıcı olduğunuzu söylemek isterim.Ayrıca biz bu sitedekiler yorumları önemsiyen insanlarız.Oyüzden lütfen ne yapacağımıza başkaları karar vermesin.

matrabaz senmi anaokuluna gidiyosun acaba da insanların heveslerini kırıyosun gerçekten dicek bişi bulamıyorum sana

Sabri34 Kardeşim Sizin İçin Bu Fotoğraf Tavuklar Aynen Düşündüğün Gibi Düşünüyorlar Bana Söylediler Sabri34 Selamlarımızıda İletirsen Seviniriz Dediler

kardeş yeter ya usandık feriklerinden.9 aydır ferikliğimi kaldı hayvanların.boşuna meşgul edip durma siteyi.

bana bakın sabri ve parlemend.benide sinirlendiriyorsunuz.sizinle muhatab bile olmaya bile değmez ama defolun gidin bu siteden sizin yüzünüzden siteye girmek istemiyoruz.önce hayvan sevgisini öğreninde bu sitedeki üyeliğinizi öyle devam ettirin.Biliyormusunuz çok utanmalısınız böyle yaptığınız için güya benden büyüksünüz böyle laflar size hiç yakışmıyor bana kötü örnek oluyorsunuz.sizden bir daha bizim konularımıza cevap yazmamanızı rica ediyorum.ANLADINIZ MI?

bak kardeşim ben size kötü birşey söylemek istemedim.ama resimlerine bakarsan ta 29eylülden buyana hep aynı resimlere harika ferikler diyorsun ve güncelliyorsun.kırdıysam özürdilerim ama yeter artık.

Sıkıldıysanız Artık Fotoğraf Göndermeye Bilirim Parlement

Buraya Birilerini Deli Etmek

Birilerini Çıldırtmak

Birilerini Çileden Çıkarmak İçin Gelmiyorum

Maksadım Paylaşmak

Ama Rahatsız Olduysanız

Bundan Sonra

Fotoğraf Yayınlamam

Rahatsız Ettiğim Herkesten Özür Dilerim

Köy Tavuk ve Horozlarımın Fotoğraflarını Görmek İsteyen Arkadaşlarımız

🔒 Üyelere Özel

Adresinden Görebilirler