Ücretsiz Kedi Verenler

ALTIN PARÇASI CAN-CAN (5 Haftalık erkek)

Annesinin sütten kestiği altın parçası Can-can’ı evimize aldık. O kadar akıllı ki kuru mamaya ve tuvalet kabına hemen alıştı. Çok uslu ve canayakın bir bebiş. Şu anda 5 haftalık. Onu çok sevecek, ömür boyu sahip çıkacak şevkat dolu bir kucağa teslim edeceğim.
İrtibat için: Filiz Hanım 🔒 Üyelere Özel - 0212 621 65 23 🔒 Üyelere Özel
Evimiz İstanbul Fatih’te ulaşımı çok kolay bir yerdedir.

EVİ KEŞFE ÇIKTIĞINDA ÇEKİLEN POZLARI.....

HEM AKILLI, HEM USLU, HEM DE SEVİMLİYİİİM......

ben samsunda oturuyorum ist de oturuyor olsaydım cancanınızı almak isterdim ama nasip değilmiş maşallah çok da tatlı

Babamla konuştum filiz abla sizin içinde uygunsa biz sizinle tel den görüşüp can canı kargoyla almaya karar verdik masrafları karşılicaz

Böyle güzel bir kediye,hangi anne kıymış.Gerçektende altın parçası...

Sevgili AŞKİTOM, kedicik çok küçük . O kadar uzak yola arabayla dayanamaz, otobüsler canlı hayvan taşımaz. Uçaklar ise 3 aydan küçük kedi taşımıyor. Ciğerler basınca dayanamadığı için. Çok üzgünüm. Sevgilerimle.. Yuva aramaya devam ediyoruz....

çok üzlüldüm halbuki ben can can ı çok sevmiştim istanbula gelme imkanım var ozaman alsam

şey bişey sölicem müsade ederseniz benim dedem yarın buraya yani smsuna geicek o gelirken kediyi sizden alabilir arabayla gelecek dayanırmı acaba

ya lütfeeen benim olsuunn can can benim olsun lütfengerekirse gelip alalım onu lütfen filiz abla lütfeeeeenn kedim yok kedilere acayip düşkünüm lütfen beni kırmayıınnnn :(

Yanıtlamak için giriş yapın