Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpeğime yeni bir sahip arıyorum :(:( - 2.sayfa

Köpeğim çok güzel bir köpektir artık bakıcak yerim olmadığı için vermek zorunda kaldım köpeğime çok iyi bakıcak bir sahip arıyorum köpeğim her yıl aşıları olup çok temiz birazz yabani yetiştirdiğim için kendisinden başka hiç bir şeyi istemez ama inanın çok akıllı ve çokk güzel bir köpektir ben onu hep sevgiyle büyüttüğüm için en çok hoşuna giden şeyy sevgidirr köpeğime ii bakacak kişiler lütfen başvursun inanın bakıcak bir yerim olsaa vermem... köpeğm dalmaçyalı ve av köpeği çifleşmesi sonucu ortaya çıkmıştır adı korsandırr...

img

vjugur

15 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardeş bu köpeğin sahibi sırf köpek mutlu olsun die ücretsiz veriyo eğer alıcaksanızz [email protected] köpeğin sadece birr kusuru varr kendinden başka annesi hariç yanın da hiçbir hayvan istemiyorr zaten olursada boğarr sevilmeyi çok seven bi köpekk alan hiç bir zaman pişman olmazz sahibi eğitebildiği kadar eğitmiş şu an resmi olmadığı için gösteremiyorum en kısa zamanda koyucam onuda paticiijlal kardeş sendende allah razı olsun ama işte köpek böle yetişmiş sahibi güç yetiremediği için dışarı çıkaramıyo ancak ben olduğum zaman çıkarıyoss eğer dediğim gibi alan pişman olmass siz ona ne kadar ii bakarsanız inanın karşılığını alırsınız köpeğimiz bekçi köpeği olarakda kullanılabilir çok temizdir kendisinin her yıl aşıları olunup iç ve dış parazitlerinide olmuşturr köpeği onun için çocuğu gibi ama artık bakamıyo işlerinden dolayı veriyoruss eğer almak isteyen olursa msn adresini eklesinn Esenyurtta ikamet ediyoruss

img

vjugur

ÖZEL MESAJ

ben köpeğin sahibiyle konuştuğumu zannediyodum ama neyse ö.değil umarım ii bi aileye sahip olur :( alan olmassa teklifim her daim geçerlidir.

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Onunla konuşuyodun ama o olmadığı için ben yazdımm bu siteyi önerende üyeside bnm zaten...

img

vjugur

ÖZEL MESAJ