Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Köpeğime yeni bir sahip arıyorum :(:(

Köpeğim çok güzel bir köpektir artık bakıcak yerim olmadığı için vermek zorunda kaldım köpeğime çok iyi bakıcak bir sahip arıyorum köpeğim her yıl aşıları olup çok temiz birazz yabani yetiştirdiğim için kendisinden başka hiç bir şeyi istemez ama inanın çok akıllı ve çokk güzel bir köpektir ben onu hep sevgiyle büyüttüğüm için en çok hoşuna giden şeyy sevgidirr köpeğime ii bakacak kişiler lütfen başvursun inanın bakıcak bir yerim olsaa vermem... köpeğm dalmaçyalı ve av köpeği çifleşmesi sonucu ortaya çıkmıştır adı korsandırr...

img

vjugur

15 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu güne bakadr bakmışsında bundan sonrasımı zor yanii...büyüdüğü zaman hadi cnm başkası alsın dimi yok böyle bişi yhaa ...

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sen nasıl böle konuşabiliyosun o bnm çocuğumla eşdeğerde 8 sene baktım ben ona vermek isteseydim zaten daha doğduğunda verirdim bnm ne durumda olduğumu biliyomusun sen bnm durumumda olsaydın ancak anlayabilirdin kim isterki hayatta annesinden ve babasndan sonra en çok sevdiği şeyi kim vermek ister o bnm canımdan bi parça ama vermek zorundayım başka çarem yokk bunları anlayabilseydin böle konşmazdın Bnm bu köpeği ne kadar sevdiğimi bi kendi bilir bide allah sen eğer bunu anlayabilseydin zaten böle konuşmazsınn

img

vjugur

ÖZEL MESAJ

bakın tartışma yaratmak istemiyorum özellikle böyle bi sitede hiç ancak hala anlamış değilim neden vermek istemediğnizi o kadar kötü durumlarda olanlar varki hayvan sevgileri olduğndan dolayı vermiyolar veremiyorlar ben sırf bu yüzden evini satan insanlar biliyorum hadi evini sat demiyorum yanlış anlama kızıyorum sadece böyle insanlara o kadar bakıp edip bi hiç uğruna satıyorlar veriyorlar bi can bu kadarmı değersiz olabilir kaldıki bunca yıl bakıyorsunuz evladımdan ayırmıyorum diyorsunuz neden onu her daim görebileceğiniz birine değilde bi sitede vermeye kalkıyorsunuz anlamıyorum ya anlayamıyorum :`(

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

Bnm evim olsa zaten verirmiyim ben köpeğimi inanın çok seviyorum ama maddi yönden hiçbir gelirim yok ben köpeğimi sadece ve sedece o daha ii bir hayat sürsün die veriyorum ben köpeğimi satmıyorum öle bi vijdansızlık aklımın ucundan bile geçmezz Bnm köpeğimi o kadar isteyen olduki inanın ii bakamazlar die kimseye veremiyorum artık çok çaresizim hergün dışarı çıkaramıyorum yanlarında olamıyorum onlarda çok üzülüyor bende onun için vermek zorundayım onun iiliği için ne kadar üzülsemde onu vermeliyimm başka çarem yokk...

img

vjugur

ÖZEL MESAJ

peki o zamn size şöyle bi teklifte bulunsam düzcede bulunan bi yakınım var bahçesinde bi çok av köpeği fln var büyük köpek sevio eğer çok zor durumdaysanız böyle bi yardımlaşma yapabiliriz köpeğinde emin ellerde olur ben onlarla irtibata geçsem düzceye bişekilde yollayabilirmisin??? msn adresim [email protected] düşün istersen.inan böyle bişeyi köpekleri çok sevdiğimden önerdim zavallıya yazık olmasın.

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

Bnm köpeğim dişi anneside var annsi 14 yaşında kendisi 9 annesiyle beraber kalıo zaten ayrılamazlarr köpeğim insanlara vede canlı olan hiçbirşeye alışık deil insanlara çok çabuk alışıyo ama hayvanlara deil bir kedi veya köpek görsün onu öldürmek istioo yani başka bir köpekle aynı yerde kalması neredeyse imkansızz alışırmı bilmiyorumm

img

vjugur

ÖZEL MESAJ

valla bilemicem dedeğim kişinin bi çok köpeği var hepsi büyük köpekler ben önerdim sonuç size kalmış ama keşke güvenebileceğinz birine verseniz bide neden vahşice yetiştirdinzki canlılara neden saldırıyor.

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ

parasızsa talibim nerede oturuyorsunus

img

hayvansevgisi01

15 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

istanbul esen yurtta oturuyormuş arkadaşım.sen nerdensin ?

img

paticiijlal

ÖZEL MESAJ