Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

BALIKLAR ILE YASIYO - 2.sayfa

TOslumbağam balıklar ile 2 aydır kardeş kardeş yaşıyolar resim altta bakarmısınız nekadar tatlı http://i585.photobucket.com/albums/ss294/yuceltoglu/DSC02386.jpg

img

yuceltoglu

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba arkadaşlar, Bu başlık altında daha önce de belirttiğim gibi, bizim birbirimize söylediklerimiz önerilerden ibaret. Kimse kimseye bir şey öğretmeye ya da kendini ispatlamaya çalışmıyor. Biz söyleyeceğimizi söyledik, takdir kişiye ait. Bu yüzden bence böyle yararlı ve saygın bir ortamda tartışmaya hiç gerek yok. Sevgiler.

img

seamansoul

20 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sevgli seamansoul kardeşim ; önerini okuyup teşekkür etmiştim saygıyla ve güzel bir dille, doğrumu ? demekki uslubunuz güzel,kırıcı ve imalı dalga değil. siz üstnüze alınmayınız. saygılar.

img

yuceltoglu

ÖZEL MESAJ

frozen 1995 Mesaj Gönderilme Tarihi : 28.10.2008 20:55:40 Büyük üstad Momo nun bir lafı vardı Türkiye su kaplumbağasını hepsievcil forumlarından öğrendi derdi. Oda dahil hepimiz ilk adımlarımızı bu forumda attık , burada başladık , burada öğrendik ,geliştirdik , kendi çapımızda var olan bilgileri sağlamlaştırdık ,Türk forumlarına yeni yeni bilgiler kattık , Bilgiler çoğu kez buradan taban yaparak diğer forumlara doğru yayıldı çoğaldı. Şimdi yeni ve önemli bir konu daha buradan doğuyor ( yada doğdu) ve diğer forumlara doğru yayılıyor. Eve su kaplumbağası almamak. Tüm forum abi ve ablalarının su kaplumbağası almayın dediği başka bir su kaplumbağası forumu varmıdır ?...Yok. Bir su kaplumbağası forumunda , kaplumbağa almayın demek ilk başta garip bir tezat olarak gözükebilir. Ama doğrusu budur. Çünkü biz onları gerçekten seviyoruz. İşin palavrasında , sahte sloganlarının arkasında değiliz. Çoğu kez yanlış anlaşılsada , pek çok kez itiraz edilsede , hepimiz biliyoruz ki en geç 1-2 sene içerisinde dönüp evet siz haklıymışsınız keşke uyarılarınızı dinleseymişiz diyorlar.. Su kaplumbağası almayın , biyolojik idam sürecinin mahkumu çok seven baş gardiyanları olmayın , illaki alırsanız da lütfen ilk sert virajda onları hemen atmayın. ----------------------------------------------------------------- zeynepgöktaş 184 Mesaj Gönderilme Tarihi : 15.07.2009 14:15:25 Dediklerine katılıyorum frozen çok önemli bir konunun altını çizmişsin teşekkürler... üretici olarak bunu neden yazdın? ürettiğin balıklar o öpüm fanuslarına girecek bence bir yol çiz ve onda ilerle değişken olma.

img

yuceltoglu

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN BU İŞİN ÜSTÜNE FAZLA GİTTİM :( ÜZGÜNÜM Bana 6 yıldır profosyonel üretim yaptığını söyleyen arkadaşın 13.02.2009 tarihinde aşağıdaki yazısını okuyun 6 ay olmuş. 13.02.2009 tarihindeki foruma bakasanız göreceksiniz başka birşey demiyorum. sevgili zeynep göktaş bunu okurken yüzün kızaracakmı bilmiyorum. yalanına rağmen saygılar zeynepgöktaş 184 Mesaj Gönderilme Tarihi : 13.02.2009 08:28:04 merhaba ben kaplumbağa beslemeye karar verdim fakat hiç bir bilgim yok özellikle kış aylarında kaplumbağa beslemek dahada zor oluyor ve besleye bilmek için ne tür malzemeler gerekli lütfen yardımcı olun şimdiden çok teşekkürler.

img

yuceltoglu

ÖZEL MESAJ

yuceltoglu neden zeynepgöktaş ile arnızdaki problemleri forumda tartışıyorsunuz? buraya insanlar evcillerinin sorunlarını paylaşmak için yazıyorlar lütfen konuyu saptırmayın ayrıca bu tür şeylere kafa yormaktansa bir hayvan sever olarak forumdakilere yardımcı olmanız bilgi darcığınızı geliştirmeniz açısından daha yararlı olucaktır...saygılarımla...

img

missrocker_1996

15 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ