Hepsievcil

Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar

Mesaj Ekle

3 TANE AKGERDAN,1 TANE AKGERDAN BEYAZ TIRNAK SAKA

İLK ARAYANLAR ALIR.KUŞLAR MUĞLA DAN GELDİ.YER İSTANBUL.LÜTFEN AKŞAM 20:00 DEN SONRA TELEFONDA MÜSAİTİM.

telefon nosu göremiyorum ben.

kuşlar dişi mi erkek mi ? dişili erkekli varsa bir takım düşünürüm, fiyat nedir ayrıca telefon yok. resimleri varsa [email protected] atınız.

img

mehmetjeddi

16 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kuşlar dişi mi erkek mi ? dişili erkekli varsa bir takım düşünürüm, fiyat nedir ayrıca telefon yok. resimleri varsa [email protected] atınız.

img

mehmetjeddi

ÖZEL MESAJ

yalan küllüyen yalan bu ilan.adam milletle goy goy yapıyor.ilan veriyorsun madem telini yaz.kim kaybetmişte sen bulacan bu kadar akgerdanı.full balon

Sezon başında da Beyaz ve beyaz parçalı sakalar ve Tam akgerdanlar vardı . Yeriniz Ataköydey di Galiba yanlış hatırlamıyorsam.Bu kadar beyaz ve akgerdanı nasıl edindiğinizi çok merak ediyorum doğrusu bu doğal mutasyonların resimlerini de bizlerle paylaşsanız.Ben sizi temin ederim kuşlarınızdan hem alır he size müşteri bulurum hemen internete bile düşmeden. bunca senedir saka beslerim doğal mutasyonu bunca sık getirip satan ilk defa rastlıyorum. Hatta beyaz değilde, şöyle bir çift major düşerse ben de almak istiyorum.

img

kuşadam

17 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

atakante 22 Mesaj Gönderilme Tarihi : 03.01.2009 21:06:07 -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar elide 1 adet bu mevsimin beyaz sakası ve 2 adet tam akgerdan sakası var.beyaz saka, sırtı ve tek kanadı beyaz ayağının teki beyazdır.tel:0535 541 05 24.saat 18:30 dan sonra arasanız görüşebiliiz Numaranız aynı mı acaba?Dükkanınız var ise kuşlara bakma şansımız ve fiyatlarını edinme şansımız var mı acaba?

img

kuşadam

17 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

K.KARTAL BENİ BİLEN BİLİR ,BENİM BALONLA YALANLA İŞİM OLMAZ.EĞER VARSA BENDE VARDIR EN KRALLARI,OTUZ YILDIR SAKACIYIM BEN.NELER GELDİ GEÇTİ ELİME AKGERDANIN LAFI BİLE OLMAZ. BU ARADA ARKADAŞLAR KUŞLARI GİRAY BEYE VERDİM. ARALIK AYINDA KISMETSE SHOW KUŞLARI GENE OLUCAK İYİ GÜNLER BÜTÜN SAKA MERAKLISI DOSTLARA.

İyi güzelde tam akgerdan saka nezaman 1000 tl yapıyor onu anlamadım bende düz beyaz saka vardı kafes üretımı o paraya bıle satamadım.Tam akgerdan var bende 500 tl ye verırım alan yok.O fıyatlara kafes üretımı mutasyon saka ve akgerdan bile alınır.

img

mustafaokur5353

17 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

valla bende arayıp sorduğumda arkadaş tane 1000 tl dedi, Giray bey bu parayı verdiyse helali hoş olsun kuşlar, beyaz kafa pabuç gibi mutasyonlar bile anca bu paralardan satılıyor, bende de bir takım parçalı beyaz ağırlıklı saka var, akgerdan 1000tl ediyorsa artık benim kuşlara ne değer biçilir acaba ?

img

mehmetjeddi

ÖZEL MESAJ