Kuş Forumları > Sakalar, bülbüller ve ispinozlar
3 TANE AKGERDAN,1 TANE AKGERDAN BEYAZ TIRNAK SAKA - 2.sayfa
İLK ARAYANLAR ALIR.KUŞLAR MUĞLA DAN GELDİ.YER İSTANBUL.LÜTFEN AKŞAM 20:00 DEN SONRA TELEFONDA MÜSAİTİM.
İşin diğer tarafı da akgerdandan- akgerdana da çok fark var Kuş olur tam akgerdan ama böcek gibi renk maske bozuk sıçan piçi kadar, Akgerdan vardır gaga altından fiğe kadar komple karbeyaz bir karış Major gibi yada aynı zamanda beyaztırnaklar beyaz kan taşıyıcı da olabilir renk maske cayır cayır bademler yerfıstığı gibi olur mu olabilir? hele hele üstüne ağzı da hançeri, önleriyle name ve devriyle güzelse tadından geçilmez işt öyle kuş o paraları ziyadesiyle eder bulan da vermez Bence de fiyat fazla biraz, kuşu görmedim ama belki çok farklı bir kuştur, 500 liraya ben, düz beyaz erkek SAKA hemde bilezikli var ise hemen alırım kimde varsa,ama boyama olmayacak kuşu görecem;)(kanarya-saka parçalı öten melez değil ama..) Yoksa Eumo biryana satinet,lutino vs kuşlar bu paralara da imkansız. Mutasyon olarak 500-600 euro dan satine ler başlar Yine en uygun Türkmen Himalayan bulunur 300-400 tl ye doğal ya da bilezikli mutasyon istenirse. Ama Bahsi geçen kuşların Muğladan geldiği yada o yöreden çıktığı bana biraz da şaşırtıcı geldi , Ege nin kuşlarını da oralarda uzun kaldığım ve gezdiğim için az çok bilirim. Mehmet Jeddi abinin beyaz parçalıları da Maşallah çok hoş Resimlerini gördüğüm kadar inşallah Düz beyaz da atarlar .
Değerli üstad lar bu bahsettiğiniz güzel sakalarınızın, meleslerin ve mutasyonları resimlerini bizimlede paylaşabilirmisiniz inanın çok sevinirim, malinuadan sakaya döndüm ve inanılmaz bir merakım var şuan elimde bir adet saka var kayseriden geldi küçük birşey ama gagası filan uzun taö ötüme başlamadı 1 tane daha iyi ötümlü bir saka arıyorum njasıl yardımcı olursunuz sevgiler saygılar