Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

ehehe eglencelıydı ızlemek - 2.sayfa

dun balık tutmaya gittim ve bılenler bılır kırmızı kurt yada solucan dıye bılıen bır bocek var birazcık ondan kaldı ben de evdekı kaplumbagalara verdım bı guzel yedıler her bırı 6 cm olan kurtlardan 2 şer tane yedıler ama zevklıydı ızlemek cubuk makarna gibi bişiydi :d denemenızı onerırım

img

mehmet3544

15 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Forumlarda bazı konular bumerang gibi; tam diyosun ki tamam artık bu konuda tüm yazılabilecekler yazıldı çizildi, bütün saçma argümanlara cevap yetiştirildi, ortalık sakinleşti, bu konu rafa kalktı neyse ki...sonra birden takkk, tam enseden yiyoruz yine, hem de yine tıpatıp aynı bahanelerle. Bu sefer sadece kendi hislerimi yazıcam, birincisi canlı canlı ve özenle, hiç kaçamayacağını bile bile bir hayvanı diğerine eliyle yem edip, canlıyken parçalanmasını izleyip, bundan zevk duyulması beni feci ürpertiyor. İkincisi bunun burda anlatılmasından da aynı şekilde rahatsızlık duyuyorum, ben mecbur değilim hayvancağınızın çekiştirilme, can çekişme tasfiriyle karşılaşmaya.

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kendinizi bilge sanıyosun fırsatçısın ama hiçde bilge değilsiniz

img

serkan77

15 yıl 9 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu konunun kilitlenme ve hatta kaldırılma vakti gelmedi mi ?

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili site sahibi veya adminler bu işlerden kim sorumluysa lütfen bu başlığı silebilir mi acaba daha fazla piskopatlık ve çirkince hareketler yapılmadan...

img

mcojalvo

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ayrıca sevgili site ilgilisi; Kaplumbağa bölümü için aktif ve bilgili üyelerden bir admin seçsek oylama çok hoş olurdu

img

mcojalvo

21 yıl 5 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ