Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

2 adet gloster - 2.sayfa

evimde cok sayıda pet bulunmakta gecen yıl arkadaşımdan aldığım yavrularım son günlerde bana küstüler evime aldığım son cennetden sonra sanırım kıskandılar artık karar verdim evimde bir iskender papağanımı birde kablumbağalarımı bırakıcam diğer muhabbetleri cenneti ve kanaryaları veriyorum kanaryalarım cok sağlıklı olup erkek süper ötüşlü aynı kafeste bakıyorum kardeş olduklarındanmı yada aralarında elektiriklenme olmadıklarındanmı ciftleşme olmadı fakat ayırdığım zamanda cok bağırıyorlar yani birbiirlerini ya kardeşce ya arkadaşca yada aşık olarak cok seviyorlar kafesi ile birlikte 170 veriyorum ist dışı verilmeyecektir alıcı ile yüzyüze konuşmam gerekebilir eğer kanarya besleyen biri alırsa pazarlık payı olur cünkü onların mutlu olmasını istiyorum lütfen almak isteyenler daha önce beslemiş olsunlar resimlerini mail yolu ile gönderebilirim yanında 1 kutu yem yuvalıkta verilcektir not. haşlanmış kabuklu yumurtaya ve banyo yapmaya bayılıyorlar şimdiden hayırlı olsun

img

ozkose

16 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

güncel

img

ozkose

16 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yakında ist dışına yerleşeceğim için fiyatı 125 tl düşürdüm acil yoksa petşhopa vermek zorunda kalıcam

img

ozkose

16 yıl 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

acaba kanaryaların resimlerini [email protected] adresine yollayabilirsiniz

img

wakitsiz

16 yıl 1 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilan iptaldir

img

ozkose