Kuş Forumları > Kanarya
2 adet gloster
evimde cok sayıda pet bulunmakta gecen yıl arkadaşımdan aldığım yavrularım son günlerde bana küstüler evime aldığım son cennetden sonra sanırım kıskandılar artık karar verdim evimde bir iskender papağanımı birde kablumbağalarımı bırakıcam diğer muhabbetleri cenneti ve kanaryaları veriyorum kanaryalarım cok sağlıklı olup erkek süper ötüşlü aynı kafeste bakıyorum kardeş olduklarındanmı yada aralarında elektiriklenme olmadıklarındanmı ciftleşme olmadı fakat ayırdığım zamanda cok bağırıyorlar yani birbiirlerini ya kardeşce ya arkadaşca yada aşık olarak cok seviyorlar kafesi ile birlikte 170 veriyorum ist dışı verilmeyecektir alıcı ile yüzyüze konuşmam gerekebilir eğer kanarya besleyen biri alırsa pazarlık payı olur cünkü onların mutlu olmasını istiyorum lütfen almak isteyenler daha önce beslemiş olsunlar resimlerini mail yolu ile gönderebilirim yanında 1 kutu yem yuvalıkta verilcektir not. haşlanmış kabuklu yumurtaya ve banyo yapmaya bayılıyorlar şimdiden hayırlı olsun
arkadaşlar ilan günceldir fiyatı 150 tl olmuştur 2kanarya bir kafes bir yuvalık bir kutu yem
ulaşmak isterseniz mail adresim [email protected] isteyene resim yollayabilirim
sayın özkese ben alıcıyım elimde başka kanaryalarımda var hobi ve dinlemek için bakıyorum ötüşüne kefilsen yarın hemen alabilirim ayrıca bilezik varmı ve kuşlar ne hangi yılın yavrusu telefon yazarsan konuşabiliriz saygılar
karahan mrb kuşlarımın bilezikleri yok gecen 2008 yılında annelerinin yanından ayrıldıkları zaman ben aldım arkadaşımdan ben elif fakat size nişanlımın tel veriyorum gerekli bilgiyi kendisinden alabilirsinz Şenol Özkose 0552 477 50 02 isterseniz mail adresinden resimlerini yollayabilirim ayrıca daha önce kanarya beslemiş olmanız benim için cok güzel cünkü bu işten anlmayan birine giderse cok üzülürüm
ayrıca ötüş olarak ben sadece birine kefilim diğerini erkeğein yanından ayırdığım zaman cok az ötmesine şait olmuştum size bu konuda yalan söylemek istemiyorum
Elif hanım kanaryalarda erkek öter dişi erkek kadar ötmeyebilir ötmezde bana resimlerini gönderirseniz sevinirim [email protected]
resimleri yolladım mail adresinize
güncel
Bende resimleri görebilirmiyim lütfen. [email protected] tşk ederim