Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

FİLTRE - 4.sayfa

iç filtre ile dış filtre arasındaki fark nedir? ben 6 mart`tan beri 1 erkek(tostos) 1dişi(vosvos) su kaplumbağası besliyorum. Bu güne kadar plastik kapta yaşıyorladı. bu gün onlara 15x35 ebatında akvaryum aldım. satıcı iç filtre verdi. bu suyu temizlermi?

img

ttmmv

15 yıl 9 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

FROZEN ve HNUR Seyahat ya gündüz olacak ya da gece. Tabiki Gündüz olursa daha iyi olacak ama şu an gece mi gündüzmü olacak bilemiyorum.Birde 10-14 saat sürecek. Tostosla Vosvosu taşırken kabın içine su koymalımıyım?

img

ttmmv

ÖZEL MESAJ

bnce az miktarda su koymalısın koymasanda olur ama az su koyarsan daha iyi olabilir (bu sadece bnim görüşüm)

img

ginamus1

15 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

GİNAMUS1 kayacağım su ayak boylarındamı olmalı?

img

ttmmv

ÖZEL MESAJ

Yukarda yazmıştım su koyma elinde su şişesi olsun onu arasıra nemlendir yeter. Molalarda daha çıkartır şişeyle sularsın. Su taşırken problem yaratır. Dipte kağıt havlu olsun arasıra değiştirirsin.

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

akvaryum dibinden su akıttığı için şu an PINAR1112 nin koyduğu resimdeki kabın benzerinde yaşıyorlar. FROZEN kaplumbağaları taşırken su koymayacağım. şu aralar 4 saatlik bir yola çıkabiliriz. her halde 4 saat susuz gidebilirler.

img

ttmmv

ÖZEL MESAJ