Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

tosbağam çok agresif - 2.sayfa

selamlar, ben 3 tane kaplumbağa besliyorum(aslında 4tü ancak biri melek oldu)..bunların en büyüğü ve en azmanı olan necla son günlerde oldukça huzursuz..sürekli kaçmaya çalışıyor ve yemek yemiyor.. ölen kapluşumla necla birbirilerine kur yaparlardı,onun yokluğundan olabilir mi acaba?yeni bi erkek almam gerekir mi sizce? ilginize şimdiden teşekkürler ..

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yasdal;dış filtre fikri çok cazip geldi..kendim hazırlamayı düşünüyorum..çakıl yerine şimdilik kum koyuyorum,daha çok seviyolar kumu..ama bahsettiğiniz yassı taşları biliyorum..onlardan da koyarım alınca.. pinar1112;ısıtıcı lambasını az önce bağladım..dediğiniz kuru zemin kat için strafora kaya biçimi verip bi düzenek kurucam.. ikinize de tavsiyeleriniz için çok teşekkürler..şuan bıcırlar hallerinden oldukça memnun :)

img

thedamned

ÖZEL MESAJ

konu aktif mi?

img

holopter

17 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kontrol ediyorum cevap geldi mi diye..aktif sayılır sanırım :) necla artık uysallaştı diyebilirim..yine kaçmaya çalıştığı oluyor ama bana bu konuyu açtırdığı zamanki kadar değil..ele aldığımda genelde sakin duruyor,başını okşuyorum hiç kaçırmıyor..ama gerçekten inanılmaz güçlü bi hayvan (maşallah)..kaçmak istediğinde elimde tutamıyorum..

img

thedamned

ÖZEL MESAJ

thedamned madem başlığı kontrol ediyorsun, bu sefer bir cevap gelmiş olsun :D Ben o "yavruluk"taki minik kaplumbağaların durumunu merak ediyorum, geçtiler mi büyük akvaryuma? Durumlar nasıl, alıştılar mı, Necla`yla araları nasıl, itiş kakış var mı diye takip ediyorsun dimi? Akvaryumda son görüntüler nasıl, uzun zamandır yeni bir akvaryum düzenlemesi görmüyoruz, fotoğraflarını koyar mısın?

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne yazık ki akvaryumda hala bi düzenleme yapamadım..hasta olanla uğraşmaktan dgsye bile hazırlanamıyorum..zavallının durumu biraz ağırlaştı..5 gündür iğne yaptırıyorum..gözlerindeki şişlik tamamen inmesine rağmen iştahı kapandı,ayrıca gözleri şişken açabildiği halde şimdi açamıyor..umarım kör olmamıştır,yoksa ne yaparım bilmiyorum :/

yavruları ayrı bi kaba aldım..ama suları derin olmadığı için sevmiyorlar orayı..arada bi akvaryuma koyuyorum..çok tatlı yüzüyorlar..yakında resimdeki akvaryumu onlara bırakıp diğerleri için daha büyük almak istiyorum..bu da küçük gelmeye başladı neclaya :)

düzenleme yapmadığım için resim eklemiyordum..ama dün güzel bi resim yakaladım..

img

thedamned

ÖZEL MESAJ