çok acil 1 aylık tekir cinsi 4 tane yavrularımız var evde dogdular saglıklı temiz ve uzun tüylüler anne baba da evde çok zorlanıyorum lütfen çok acil sıcak yuva bulmak zorundayım ilgilenen arkadaşlar msj atarsa cvp landırılacaktır tel cep 🔒 Üyelere Özel bornovadayım yavruları vepcamda gösterebilirim fotolarını çekemiyorum veya gelip görebilirler amacım sevecen yuva...
beklemekteyim acele edin 3 tane kaldı:)
msnmi vereceğim size bana fotoğraflarını yollarsanız daha kolay karar verebilirim
sıcak yuvalar beklemekteyiz msn 🔒 Üyelere Özel çok acil...
bekliyoruz yeni sahipleri........
bekliyoruz sıcak yuvaaaaaaaaaa çok şekerler süper oyuncu ve saglıklı evde dogdular acele edinnnnnn
çok acil yavrularımızı vermek zorundayım lütfen yuvasında neşe isteyen acele edin
Merhaba. Hangi şehirde oturuyorsunuz? Ben Ankara`liyim. Eğer Ankara`da iseniz, ben de kendime bir mırmır almak istiyorum.
acaba bütün kediler yuva bulabildilermi? ben alabilirim hala sizdelrse.bende izmirdeyim.
yavru kedilerimiz çok güzelleştiler ve hala bizimle birlikteler 3 tane kaldı saglıklı ve temizler oldukçada kibarlar anne ve babası ile birlikte şimdilik ama çok zorlanıyorum e mail adresim 🔒 Üyelere Özel kameradan gösterebilirim izmir bornovadayım tel 0542 687973 ilgilenen arkadaşların acele etmesini bekliyoruz görüşmek üzere...