Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kaplumbağalarımı vermek istiyorum - 2.sayfa
2 adet kaplumbağa mı babamın hastalığından dolayı vermek istiyorum :( Daha 1 ay bile olmadı ama bunu yapmak zorundayım babama hastanede benden başka bakıcak kimse yok ilgilenemiyorum dolasıyla ve çok uzun bir süre hastanede kalacağımız belli hayvanlar perişan olmasın. Zavallılara birşey olmasın diye günde 2 kere yem için eve geliyorum Hastane-Ev arası çok uzak bir mesafe. almak isteyenler [email protected] email atabilirler yada buraya mesaj yazabilirler. Yanlız size geri dönmem biraz uzun sürebilir. Saygılar
Baban için çok üzüldüm geçmiş olsun ama kaplumbağalarını vermene gerek yoktuki bir komşuna yada dostuna bırakırdın yada otomatik yemleme makinası alabilirsin eğer kimseye vermediysen bir dene bence...
zeynepgöktaş ilginiz için teşekkür ediyorum. Babam taburcu oldu birkaş hafta önce tekrar kavuştum kaplumbağalarıma :) Bakması için tanıdığımız petshopa vermiştim zaten 1 ay kadar ayrı kaldık şimdi beraberiz :)
Babanın taburcu olmasına çok sevindim!Kaplumbağana kavuşmanada umarım hep beraber ve mutlu olursunuz...