Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Kaplumbağalarımı vermek istiyorum
2 adet kaplumbağa mı babamın hastalığından dolayı vermek istiyorum :( Daha 1 ay bile olmadı ama bunu yapmak zorundayım babama hastanede benden başka bakıcak kimse yok ilgilenemiyorum dolasıyla ve çok uzun bir süre hastanede kalacağımız belli hayvanlar perişan olmasın. Zavallılara birşey olmasın diye günde 2 kere yem için eve geliyorum Hastane-Ev arası çok uzak bir mesafe. almak isteyenler [email protected] email atabilirler yada buraya mesaj yazabilirler. Yanlız size geri dönmem biraz uzun sürebilir. Saygılar
size mail de attım ama burdan da yazmak istedim. eğer istanbuldaysanız ben alabilirim.
Çok üzüldüm. Mcojalvo babana acil şifalar , sana kolaylıklar dilerim.
babana geçmiş olsun arkadaşım eger yem vermek için zamanın yoksa saatli yem makinaları var buda bi çözüm olabilir
saatli yemlemeyi düşündüm ama eve geliş gidişim belli olmayacak uzun sürecek bir süreç gibi geliyor. Fizik tedavi için en az 2 ay kaybolacağım evden su değişimi için uzun bir süre sanırım 2 ay. Eğer bu koşullarda yaşar 2 ay değiştirmesende olur gibi birşey söylerseniz bakmaya devamda edebilirim.
seyma_90 eğer İstanbul içi su kaplumbağası arıyor isen arkadaşım çeşitli sorunlardan dolayı bırakıyor yanlış hatırlamıyorsam 6 tane wardı hepsi olmasada 2 tanesini verebilir genede ben bir detaylı bilgi alıyım.Ama tek şart iyi bir ortamının olmasıdır.Ücretsizdir.
acil şifalar .....
BEN 1 TANESİNİ İSTİYORUM ANKARDA YASIYORUM. NEREDE YASADIĞINIZI SOYLERSENİZ ONA GÖRE ALACAĞIM:) SAYGILAR
çok üzüldüm. geçmiş olsun. vermek zorunda kalırsan umarım iyi bi yuva bulursun.
Şimdilik bir süreliğine onlara benim yerime bakabilecek birini buldum. Herşey için teşekkürler. Saygılar