Daha yeni bir Suriye Hamsterı aldım. Ne kadar yem vermeliyim? Ne kadar sıklıkla vermeliyim?
zeynepgöktaş yazdı :
aslında ne olursa olsun hamsterını hazır yeme alıştırmanı tavsiye ederim bence ayrıca hamsterına üzümve elma vermemeni tavsiye ederim çünkü çobuk pörsen yiyeceklerdir e hamsterlar yiyeceklerini saklaklar ve avıktıklarındda sakladıkları yerlerden çıkarıp yerler ve elma çabuk pörser bu yüzden elma vtavsiye etmem hele karpuzu hiç verme ishal yaparki, ishal hamsterların en korkutucu rüyalarından biridir.Salatalık hakkında birşey bilmiyorum ama bir sakıncası olmadığını düşünüyorum havuca gelince iyice yıka kurula ve küp küp kesip verki rahat rahat yiyebilsin bu besinleri hergün ona verebilirsin ancak hazır mama konusunu iyice düşün çünkü hamsterın için en iyisi o olucaktır benim sana önerim ise havçları dediğim gibi hazırla ve kaliteli ve ambalajlı bir hamster yemi al havuçları ve yemi aynı mama kabına koy ve kafesine yerleştir havucun kokusu yemlere sinicektir ve tadıda onu andırıcağı için yiyebilir sana bol şans...